Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milý bože

05. 03. 2004
1
0
1341
Autor
DrBambus

Mluvím k tobě mili bože,
co seš někde tam nahoře,
tobě se teď zpovídám,
smutno v duši totiž mám,

 

Svět je podlej a svět je zlej,
tak s tím prosím něco udělej.

 

Lidi na sebe strašně hnusný jsou,
kradou, podváděj, do očí si lžou,
falešnou morálku nám prodávaj,
přitom na tebe se odvolávaj.

 

Svět je zkrátka hnusnej a zlej,
tak s tím prosím něco udělej.

 

S ženskejma je jenom kříž,
ale to asi sám dobře víš,
vždycky maj huby plný romahce,
ale pak dělaj hony na kance,

 

Svět je krutej a svět je zlej,
tak s tím sakra něco udělej.

 

Nemám o tom ani potuchy,
složitý je jednoduchý,
jednoduchý je složitý,
každej dneska hraje na city.

 

Svět je divnej a svět je zlej,
tak s tím kurva něco udělej.

 

Bože ty snad volno máš,
že s tím vubec nic neděláš,
Sereš na nás to dobře vím,
proto na tebe vůbec nevěřím,

 

Svět je hnusnej a svět je zlej,
tak já budu taky takovej!!!

 


Lovecraft
06. 04. 2004
Dát tip
Máš pravdu, na této debatě mi záleží, a to z toho důvodu, že by mne zajímalo, co tě vede k tak neochvějnému postoji, že jsem DrBambus.. Nemohu řict, že bych byl psychicky zcela zdráv, to není asi nikdo, ale Schizofrenií opravdu netrpím.. Nicméně pokud bys ráda s touto debatou skončila (jako já...) a pokud opravdu věříš, že já jsem Dr-Bambus, tak pro tebe nebude problém mi to dokázat........

Lovecraft
23. 03. 2004
Dát tip
Nic proti, ale jistě to opravdu vědět nemůžeš...... Protože to je blbost!!!!... Kdo ti to řekl, to netuším, ale ten člověk mne vůbec nezná.... No, výrok, že jsem hloupý od osoby, která je tak duševně nemocná jako ty, můžu brát jen jako poklonu..... díky....

Lovecraft
19. 03. 2004
Dát tip
Nevím, koho teď myslíš. Že bych byl dokonce i Ateh? Nevím, kdo ti poslal tip na takovouhle blbost? Ale ten někdo to asi opravdu nemá v hlavě pořádku. Teď ti to říkám naposled.... Já, tedy Lovecraft jsem ten, jehož jméno můžeš číst, když se podíváš na mojí kartu. Séča- je můj kámoš Jakub S., Ateha znám taky Jmenuje se Martin V. a Dr. Bambus, to fakt nevím kdo to je, (no a ne že by mě to nějak zajímalo).... Měj se a začni konečně přemýšlet.!!!!!!

Lovecraft
12. 03. 2004
Dát tip
O tvé inteligenci vypovídá už to, že tvůj psaný projev vypadá jako od kojence. No, to že si myslíš, že za půlkou písmáka jsem schovaný já, tomu už se říká stihomam. Mohla bys mi říct, co je podle "tebe" schizofrenie, když mne považuješ za osobu touto nemocí trpící?! Pořád mluvíš o mladých mizerných autorech. Nic proti, ale na písmákovi (a taky na světě) jsem o nějaký ten rok dýl než ty. Tak radši mlč.!!!! Proč se vůbec bavím s malou nevyspělou holčičkou, která není ani způsobilá k právním úkonům osobního charakteru......!!!!

Lovecraft
11. 03. 2004
Dát tip
Máš pravdu, zvrtlo. "Nevěděl co tady vlastně dělá, ale veděl, že jeho úděl je se to snažit poznat."

Lovecraft
09. 03. 2004
Dát tip
I když to asi nebyl záměr autora, já myslím, že to je dobrý. Je to úplně debilně napsaný, ale copak se člověk takové životní situaci bude ohlížet na spisovný jazyk, pravopis a slohovou stránku svého sdělení?, NE! bude nadávat a řvát kurva na celej svět, i když s kapkou beznaděje..... A ten konec z toho citově plyne, nic jiného bych tam ani nedal Jestli jsi to takhle opravdu nemyslel a je to jen náhoda, pak se tomu musím smát, tak ti dávám tip za to, že jsi mě pobavil.*

Ateh
09. 03. 2004
Dát tip
Lovecraft-Asi se na sloh atd.ohlížet nebude,ale v tomhle případě si myslím že by bylo zajimavější,kdyby to autor nepojal"veršem" A třeba Vášo,kolikrát ty sám sis řekl takovej konec?Já dostkrát,ale vždycky se to nějak zvrtlo...

DrBambus
07. 03. 2004
Dát tip
No možná bych se měl vyjádřit, měnit svět rozhodně nechci, a vlastně je to trochu vtip, nebo nadsázka, prostě se v tom nedá hledat nějaký hlubší význam, ale musí se to brát tak jak to je. Za chyby a překlepy se omlouvám, ale svůj pravopis zde neprezentuju tak to skuste nějak překousnout. Ale podle počtu reakcí si myslím že se mi ta báseň (nebo možná píseň) povedla.

Ateh
07. 03. 2004
Dát tip
Promiň,ale už po přečtení začátku mě to dost odradilo...a asi to bylo dobře.

Drago
06. 03. 2004
Dát tip
ech... no nic.

Sakurka
06. 03. 2004
Dát tip
hmmmm tohle ne!

beda
06. 03. 2004
Dát tip
Chceš-li měnit svět, začni od sebe. Od Boha k tomu máš svobodnou vůli. A nebo buď "zlej", ale pak prosím zbaběle nenaříkej. :-)

Dero
05. 03. 2004
Dát tip
No ... měl bych mnoho výhrad. Opravdu hodně, ni se mi je nechce vyjmenovávat. Ale jednu jmenovat musím (už kvůli s_b :o)) - snad se neurazíš za avízko :o) - tomuhle by víc slušela kategorie "text písně" nebo (imaginární) "velmi temný šuplík" ... :o)))

Chucky
05. 03. 2004
Dát tip
je to takovy hodne divny, proste to pochvalit nemuzu. a jeste ty chyby a preklepy...

Dero
05. 03. 2004
Dát tip
s_b: Tak pojď ... :o)) Jasněže - vždyť jsem Tě chtěl jen trošku pozlobit. :o)

Dero
05. 03. 2004
Dát tip
chroust: Tobě to připadne vtipné?

Dero
05. 03. 2004
Dát tip
Ba ba, taky pravda ... před spaním si budu opakovat "Víc přemýšlet, míň psát, víc přemýšlet, míň ..." :o)))

Dero
05. 03. 2004
Dát tip
chroust: Ale v tom já mám jasno ... :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru