Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro Chrjaca

17. 08. 2000
2
0
1481
Autor
Blinky

Univerzál

Nové - KH Univerzál je kapalné, plné biominerální hnojivo pro kořenovou výživu venkovních i pokojových rostlin. Obsahuje snadno přijatelné živiny v optimálním poměru, neobsahuje chloridy. Podporuje tvorbu kořenové soustavy. Lze je použít na skleníkové kultury, pokojové rostliny, chryzantémy, karafiáty, gerbery, gloxinie, ale i pro venkovní kultury jako je réva, chmel, zeleniny, okrasné i ovocné dřeviny, trvalky a letničky. POČÁTEČNÍ DÁVKA = 1 celý uzávěr láhve PRAVIDELNÁ DÁVKA = 1 vnitřní uzávěr láhve (fuj, to byla ale fuška)
hmmm.Bio...dejte sem jeden na ochutnání,třeba se proměním...;-)

Brablenec_P
23. 08. 2000
Dát tip
hň hň hň hň...

zolli
21. 08. 2000
Dát tip
:o))))))))) Dedouch!!! :o))))) myslim ze te uzivat nebudu, ani zjevne ani latentne :o)

Roy
17. 08. 2000
Dát tip
Ano, to sedí. Zrovna dělám COBRu 24 EC, to je pane hnojivo: Účinná látka: 240 g/l lactofen, t. j. 1-karboxyethyl-5-(2-chlor-4-trifluormethylfenoxy)-2-nitrobenzoát Širokospektrý selektivní postemergentní kontaktní herbicid proti odolným dvouděložným plevelům v pšenici a ječmenu s dobrým účinkem i proti svízeli přítule a heřmánkům. Silně dráždí oční spojivky, dýchací cesty, pokožku a sliznice! Možné irreverzibilní účinky! Škodlivý zdraví při požití! Hořlavina II. třídy. Pro včely relativně neškodný přípravek. Pro ryby jedovatý. Nebezpečný pro životní prostředí. Chraňte před dětmi a nepoučenými osobami! Přípravek nesmí být použit jinak, než jak je uvedeno v návodu.

Dědouch
17. 08. 2000
Dát tip
Už leta pracuju na Dědouch : Vysoce účinný prostředek proti všemu živému, relativně nejškodlivější vůči sobě, silně páchnoucí , s oblibou dráždící sliznice, samice a jiné jednoděložní lasice a to tak že velice. Bezzábranózní hyperanaerobní kataklystmatické voplzlíkum třídy nebezpečnosti 1A. Chraňte před dětmi, ženami, starci.Neužívat vnitřně ani zvenčí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru