Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Je prostě jiný ...

10. 03. 2004
3
0
3603
Autor
Desiré

Hodl každý jsme nějaký, ne? :)

Jsem nájemný vrah a miluji zabíjení. Připadá vám to divné? Jestli ano, raději si tento kritický názor nechejte pro sebe, protože nikdy nemůžete vědět, na čí hlavu zrovna míří má hlaveň. Třeba to jednou bude i ta vaše zabedněná palice, kterou od těla oddělí má maličkost. Říkám má maličkost, ale ve skutečnosti se považuji za menší obraz Boha. Vždyť kdo jiný než on má právo nechávat žít či zemřít? A právě proto svoji práci tolik zbožňuji. Mít v rukou osud jiných lidí mě vzrušuje natolik, že když mačkám spoušť své oblíbené pušky, adrenalin v krvi mi jako had stoupá do hlavy a začíná zuřivě tepat ve spáncích, jako bych běžel životní zápas nebo se vášnivě miloval. Bez mučení se tu přiznávám, že pohled na smrt mě přivádí do extáze, bez které už nemůžu žít.  
 A právě proto si říkejte, co chcete! … Mě je morálka cizí, já zabíjení prostě miluju!


Desiré
02. 05. 2004
Dát tip
Celkem tě chápu, že tě to nijak víc nezaujalo, protože je to opravdu slátanina nejhoršího kalibru. :)

johanne
30. 04. 2004
Dát tip
vše vystihující název... nijak víc mě to nezaujalo

Nicollette
03. 04. 2004
Dát tip
Píšeš o smrti moc dobře....*

Desiré
27. 03. 2004
Dát tip
Ne! :) Proboha, ještě abych měla chuť zabíjet. :) Jen ráda popisuju smrt v takové optimističtější podobě. :)

Arienalia
25. 03. 2004
Dát tip
Doufám ,že výše popsané není tvůj případ :-) Líbí ,pěkné

Desiré
22. 03. 2004
Dát tip
Samozřejmě že budu mít zájem ... líbí se mi tvůj styl psaní, tak mi dej vědět ... Díky. :)

Desiré
21. 03. 2004
Dát tip
A to si opravdu myslíš, že čas neexistuje? Proč? ... Copak hodinky neodtikávají sekundu po sekundě? :) Ale taky myslím, že bych na to téma nevymyslela víc jak pár řádků. Leda kdybych dostala takovou tu zvláštní náladu, kdy to člověka žene vzít do rukou papír a tužku ... Ale ještě by mě zajímalo, co ti na to profesor řekl ... :) Nepovažoval to za sabotáž? :)

pozorovatel
21. 03. 2004
Dát tip
Naopak. Profesorka byla ráda. Dnes jsem napsal takovou úvahu o čase, kde to všechno vysvětluju. Buď ti jí pošlu nebo dám vědět až jí sem dám. Teda pokud budeš mít zájem...

pozorovatel
19. 03. 2004
Dát tip
Chápu tvé myšlenkové pochody. Většina lidí si tuhle variantu vybrala a někteří dokonce i ze stejného důvodu. Napsal jsem tam úvahu o čase a že vlastně neexistuje, i když ho stále pociťujeme. K tomu se hodí jeden citát: "Odmyslet si čas znamená odmyslet si sám sebe." Takže jsem na závěr napsal, že já mám času dost...:))) Obě varianty mají, co do sebe, ale ke mně se asi nehodí. Přijdou mi vhodný jen pro některé situace.

Desiré
18. 03. 2004
Dát tip
Rostock: V podstatě nechápu, na co se ptáš, protože mi to přijde celkem jasný ... ale přiznávám se, že mi občas někdo stojí na vedeni .. :) Co tím tedy myslíš?

rostock
17. 03. 2004
Dát tip
kam tim miris? chci rict.......jakej je koncovej dusledek? rozumis na co se ptam?

Desiré
11. 03. 2004
Dát tip
Elyn: promiň, trochu jsem se překlepla .. dobře, trapně jsem se překlepla. :) Díky za upozornění, hned to přepíšu. :)

Desiré
11. 03. 2004
Dát tip
Pozorovatel: No, tak jsem se tedy zamyslela nad tvojí upřímnou radou. :) A dnes jsem si k tomu zase sedla a rozpracovala jsem to na trochu delší povídání. Ale ještě nevím, jestli to sem dám .. to uvidím. :) Nevybral sis ani jedno ze školních témat? A jaké sis tedy zvolil? Mě fascinuje za pět minut dvanáct ... příslib něčeho, co teprve přijde, pořád naděje něco změnit, než vše definitvně utne půlnoc. No, nevím, jestli chápeš mé myšlenkové pochody, ale je to tak ... :)

Desiré
11. 03. 2004
Dát tip
Jeheheman: To máš jedno ... :)

Bard
10. 03. 2004
Dát tip
To jsou kecy... být nájemným vrahem je práce jako každá jiná. Myslím, že prostitutky taky svou práci nezbožňují a berou ji jako každodenní nutnost. Možná by se tím, co píšeš, dal charakterizovat psychopatický zabiják, ale ne nájemný vrah - ten potřebuje mít chladnou hlavu.

Desiré
10. 03. 2004
Dát tip
A kdo řekl, že to nebylo napsané v úhlu, který zahrnuje psychopatického nájemného vraha? Nesnaž se mi vnutit, že nikdo takový neexistuje ...

pozorovatel
10. 03. 2004
Dát tip
A co z toho udělat něco delšího? Zajímavé to je.

Elyn
10. 03. 2004
Dát tip
nájemný návrh?

Desiré
10. 03. 2004
Dát tip
Pozorovatel: asi by to pro mě ztratilo to kouzlo. Rychlé a stručné ... ostatně je to můj sloh na téma: Naše práce. :) Doufám, že to učitelka vezme v klidu ....

Desiré
10. 03. 2004
Dát tip
Eliána: Děkuji moc .... smrt je věc, která mě fascinuje. Ale jenom na papíře ... :)

Desiré
10. 03. 2004
Dát tip
Elyn: nájemný vrah .. :)

Jeheheman
10. 03. 2004
Dát tip
mě by to nebavilo:-)

pozorovatel
10. 03. 2004
Dát tip
Jestli to je do školy, tak je to skvělý!!! Tohle já podporuju! Taky se vždycky snažím o vytrhnutí se ze šedi obvyklostí. Teď jsme zrovna měli napsat krátkou úvahu na téma zda by jsme si vybrali za 5 minut dvanáct nebo raději 5 minut po dvanácté. No prostě to bylo hrozný téma jako snad každý školní. A já si nevybral ani jednu z možností, vybral jsem si vlastní... Ti musim dát tip.

Elyn
10. 03. 2004
Dát tip
ale máš tam: Jsem nájemný návrh...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru