Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

co je to láska?

14. 03. 2004
0
0
776
Autor
HanulkaK

hodně lidí si myslí, že láska je něco krásného, nadhernýho, dokonalýho a trvá navěky. Ale pravda není vůbec taková.. ti, co tomu věří se dívají moc na televizi.Láska není dokonalá, láska vlastně není vůbec dokonalá.

láska jsou krásné chvíle,

láska jsou krásná slova,,

láska nejsou ale jenom slova,.

láska je všechno, co máš

láska je všechno, proč chut žít máš.

láska je naděje,

láska je touha,

láska je ale hlavně kurva..

láska jsou dny plné štěstí,

láska jsou dny plné neštěstí..

láska je oddanost,

láska je věrnost,

láska je důvěra,

láska je nevěra..

láska jsou hádky.

které jsou kazem celé pohádky.

láska je pohled do očí,

kdy srdce ti štěstím poskočí.

láska je trpká,

láska je sladká,

láska je to, na co každý z nás čeka

láska je ochota,

láska je tolerance,

láska je upřímnost,

láska je o kráse.

láska je to, když tomu druhému můžeš do očí rříct, Miluju Tě a pak ho políbit..

a každej, kdo je stále naivní,,, a myslí si, že potká dokonalou bytost, tak si těžce mýlí. nikdo není dokonalý, každý má své chyby,.. a s tím už nikdo nic neuděláme.. i kdybychom ho chtěli změnit.. navenek ano,ale uvnitř srdce bude ten svůj kaz pořád mít... když potkáš z polovičky dokonalého člověka je to zázrak.. který by si neměl nikdo nechat ujít. proklouznout mezi prsty.. možná to pak bude bolet, ale mnohem hořší je, kdybys to ani nezkusil.. protože pak by ses nikdy nedověděl,, jaké by to mohlo být.. právě třeba ten člověk bude to tvé ŠTĚSTÍ a když ne, určitě tam někde v dáli na každého čeká... ale jen na něm je, jestli ho nenechá jen projít.. protože kdo neriskuje , nemůže nikdy nic získat.. a taky, člověk žije jen jednou .. tak by si měl ten život pořádně užít.. podle svého..

 


Desiré
22. 03. 2004
Dát tip
Problém je v tom, že toto přece každý ví. Ale rozhodně to není špatné téma, jen to mohlo jít líp zpracovat.Škoda. A zvlášť ty chyby ...

hnidopich
16. 03. 2004
Dát tip
Samozrejme, ze mas ve vsem pravdu. A prave to vsechno je na ty lasce nadherny, ne? Na zivot v dokonalym vztahu s polobohem ;-)) ti sere pes. Laska je krasna hlavne proto, ze je pokazdy jina, prekvapujici, posilujici - treba i s jedinnym clovekem. A ze ma kazdej kupu chyb? Jsme jenom lidi a ja se lidskosti obdivuju!

0/5 láska je kurva...:)

chtěl sem napsat proč to sem dáváš že to každej přece ví... ale pak sem se zamyslel. Ne, znám minimálně jednoho člověka kterej si myslí že láska je nejlíp popsaná v pohádkách a v dívčích románech,kde každej najde poloboha a žijou spolu až do smrti. alé má to potom vůbec cenu? naní to pak trochu nuda? Nyní sem rád že jsi to sem napsala. dík

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru