Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zvědavost

15. 03. 2004
2
0
1684
Autor
Arwy_Kraft

..

Zeptal se, s kým má tu čest a ona odpověděla, že s ní.

 

Ptal se, jak je stará  a ona odpověděla, ať se radši zeptá na to, jak dlouho ho zná.

 

Zajímalo ho odkud přišla a  ona mu řekla, že kamkoliv příjde, tam ji najde čekat.

 

Ptal se, odkud ho jen zná a ona jen podotkla, že to by měl nejlépe vědět sám.

 

 Tu vzácnou chvilku, kdy mohla konečně sestoupit na zem, do lidské podoby, promrhal zbytečnými otázkami. A to na to čekala snad tisíc let. No co, řekla si, když už zase byla  tím vším co tvoří svět, příště to snad vyjde. A poručila mrakům, aby plakaly. Když se udiveně rozhlížel,kam zmizela, zastihl ho déšť. Déšť zapomnění.


Arwy_Kraft
18. 03. 2004
Dát tip
Děkuji Ti mockrát za to že se Ti to líbí( hm..to zní blbě, co?:o)) tak takhle: jsem ráda, že se líbí a děkuju mockrát za Tip a kritiku!

Narriel
17. 03. 2004
Dát tip
"Ptal se na to, jak je stará, a ona odpověděla, ať se raději zeptá na to, jak dlouho ho zná" - Strašně dlouho (a až dosud marně) jsem hledala způsob, jak tenhle pocit vyjádřit...Opakuji se, já vím...Ale KRÁSNÉ. PS - jen bych možná smázla ten dodatek "déšť zapomnění" ;-)

Desiré
17. 03. 2004
Dát tip
Hrozně jemné a bohužel pravdivé. Opravdu krásné ... T.

Jaktože takoví lidiškové jako Narriel nechodí kritizovat moje dílka? *smutnýpohled* Nicméně Arwy...nejvíc mě oslovil první řádek..potom..nevím..je fakt že jsem čekala něco jiného, po té první větě. " A to na to čekala snad tisíc let, no co, řekla si, když už zase byla tím vším co tvoří svět, příště to snad vyjde a poručila mrakům,aby plakaly." tohle bych rozkouskovala..a zkusila pojmout trochu...hlouběji..to je možná to správné slovo;) To je nejspíš vše:) Ale časem mrknu ještě na ostatní... S.N.

Narriel
15. 03. 2004
Dát tip
Jediné, co to kazí, je měkké "i" u plačících mraků, ale jinak...Je to velmi krásné, Arwy... ;-P

angelik
15. 03. 2004
Dát tip
krásně, něžně, tiše, v polibcích se topících - takhle jen ve zlomku*

Arwy_Kraft
15. 03. 2004
Dát tip
Díky tisíckrát :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru