Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

hodina biologie

16. 03. 2004
0
0
869
Autor
zu_zík

školní zoufalství

HODINA BIOLOGIE

Nuda, nuda… nekonečná nuda. Genetika? Co to je? Nezájem. Útržky vět…slova…Teď si máme psát. Tak si píšu. Kecy… Nejraděj bych byla někde úplně jinde…daleko od učení, všech…s někým určitým. Maturita, příjmačky…stres, strach, tlak, otázka? Proč to? Proč všechno? Proč vůbec? Ptám se… Co je to za svět? Koloběh spěchu…nic hezkýho, příjemnýho, lidskýho. Nic. Ale něco přece…Ale kde? Kdy? Jen pár okamžiků…Kde je najít? Nejsou tu…venku zima, zataženo, pošmourno. Chci domů, ale ne tam, kam za chvíli pudu…nebo aspoň tam. Pryč. Pryč od všeho, všech…učení. Zas ten koloběh. Až do večera. Něco hezkýho? Jak je libo…pár smsek a možná pár kostiček čokolády. Hmm, pěkný odpoledne přeju. Děkuji. Za málo….


zu_zík
20. 03. 2004
Dát tip
no, ono když se k tomu stereotypu ve škole přidají i vztahový problémy..to by člověk nejradši usnul a spal dokud se to všecko nějak nevyřeší. ale máš pravdu..z velký části si za to člověk může asi sám

Elyn
20. 03. 2004
Dát tip
jo... spal, kdyby to ale šlo... většinou je to pak se spaním právě dost bledý.. ať je brzy líp... ;)

zu_zík
20. 03. 2004
Dát tip
dekuju:)

Elyn
16. 03. 2004
Dát tip
Pán_Pupenů napsal hezký dílko "Děkuju - za málo"... No, horší je, když ti zůstane už jen ta čokoláda... a ten koloběh je tak trošku i na tobě, hm? Neboj, ...uděláš přijímačky ... a dál se uvidí... život není jen o srandě. konec kázání na dvoře, howgh :)

Imane
16. 03. 2004
Dát tip
nooo..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru