Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Je to tu moc pěkný !!!

20. 03. 2004
0
0
1102
Autor
Pepinos

Bez prologu:)

Čau lidi!

 Dneska jsem náhodou objevil tenhle server a moc se mi tu líbí. Sice nejsem zrovna spisovatel, ale časem třeba taky něco napíšu. Jen si musím pořídit novej monitor, stará blikající patnáctka mne ničí. Tak autorům zdar!

 

                    Pepinos


Armand
26. 03. 2004
Dát tip
Potrhlice: ok :) nemínil jsem tě utlouct kamením :)

Aerotik
25. 03. 2004
Dát tip
Armand: Kdybych neznal Potrhlici, tak bych slova o "vzbouřených písmáckých odpadlících" považoval za projev despektu. A v každém případě antonymum k dobrým může být také špatní (čímž nechci říct nic jiného než čistě jazykovou informaci).

Armand
24. 03. 2004
Dát tip
Potrhlice: ano, člověk může jít kam chce - já jsem mimochodem taky "autorem" na serveru Literra. To ale neznamená, že se snížím k formulacím typu: "tady bydlí vzbouření písmáčtí odpadlíci" - taková formulace totiž nepřímo dává (nesprávně) na odiv kdo že jsou ti dobří a kdo že ti zlí. Možná tím děláš dobrou reklamu Liteře, ale možná taky ne... zamysli se.

Potrhlice
24. 03. 2004
Dát tip
Armande, nevím co tím dávám na odiv, jenom jsem konstatovala holý fakt, možná to byla nešťastně zvolená formulace, ale podle mého mínění zcela pravdivá a jen tak mimochodem kdo jsou Ti dobří a kdo jsou Ti špatní, to by mne fakt zajímalo. Jestli byla ta formulace urážlivá, tak mi to odpusť, já to nepoznala a ani tak nemínila.

Bebitka
23. 03. 2004
Dát tip
muhehé, pepíno :))

Potrhlice
21. 03. 2004
Dát tip
Helemese, Pepinos, známý fotograf z Totemu sem zabloudil. Tak ať se Ti tu dobře čte a teď jedna skrytá reklama ;-) Na www.literra.cz bydlí vzbouření písmáčtí odpadlíci.

Dero
21. 03. 2004
Dát tip
Hmmm ... super diskuse.

Lyryk
21. 03. 2004
Dát tip
Potrhlice: to má zas být nějaká čestná kampaň ?.-) copak vám váš prostor nestačí ??

Armand
21. 03. 2004
Dát tip
Pepinos: to je příjemné vidět a číst podobný (spontánní) názor.. a nehápu proč by se neměl radovat... :)) Litoch: naopak! tady si legrace užije až dost, bude-li mít zájem :) Potrhlice si plete literární server se stranickou schůzí ...

Potrhlice
21. 03. 2004
Dát tip
Lyryk: Ještě jednou pokorně tluču svou hlavou o zem a sypu si popel na hlavu. I v tomto případě mělo jít jen o skrytý názor a já si to ve své prostoduchosti neuvědomila. Armand: Opět říkám No coment!

Lyryk
21. 03. 2004
Dát tip
Porthlice: Skrytý názor by snad byl ještě horší. To snad nemyslíš vážně! Copak s tou kampaní nejste schopni nikdy přestat? A použijete vždy všechny metody? To je pro mne tedy velké zklamání, mysle jsem, že tvoje omluva je upřímná...

Potrhlice
21. 03. 2004
Dát tip
Promiň, Armande, já v tom žádnou kampaň nevidím, když nového autora upozorním, že existuje literárních serverů více. Mne by to třeba prospělo kdybych věděla jako novicka kde všude si můžu počíst jako čtenář a kde se setkám s amatérskými psavci jako začínající autor. Kdo říká že se člověk nesmí porozhlédnout na více místech a proč nesmí bydlet na několika takových serverech najednou pokud se mu bude líbit i jinde. Máte snad výhradní monopolní postavení mezi literárními servery, kde se nesmí o jiných mluvit. Skrytým názorem se přece nepoukouším Vám odvést ovečku. Nadále trvám, že tohle mělo být skryté. Mám už z toho tlučení hlavou o zem bouli jako hrom a upřímnější má omluva skutečně být nemohla, nevěděla jsem že si myslíte že skryté názory jsou nebezpečnější než veřejně, vždyť skrytým názorem infikuji jen jednoho člověka kdežto ve veřejným bych mohla strhnout větší vlnu migrace, ale o tom silně pochybuji, přece je jen můj hlásek jednotlivce trochu slabý a opravdu za sebou nemám žádnou přikyvovací klaku.

Aerotik
21. 03. 2004
Dát tip
Lyryku, když Ti vadí jenom zmínka o jiném serveru, asi Ti nezbude, než si vytvořit vlastní Internet :-) Písmák je možná Tvým majetkem (osobně si myslím, že je ve vyšším smyslu majetkem těch, kdo do něj dávají to nejcennější, to jest díla), ale chtít cenzurovat i informace o existenci jiných, to je opravdu silné kafe!

Potrhlice
21. 03. 2004
Dát tip
Jejda to jsi mi psal Ty Lyryku, tak fajn jsme domluveni, tedy žádná reklama ani neveřejná, ale stejně jsem ráda že jsem tu Pepinose viděla. Pepi mám Ti vyřídit, že Tě pozdravuje Anarela. ;-)

Lyryk
21. 03. 2004
Dát tip
Aerotik: Jsi trochu vedle, Liteře jsem už dávno nabídl vzájemný stálý odkaz na stránky. Zatím to odmítli. Budeš se muset smířit s tím, že některým věcem rozumíš a jiným ne.

Jaros
20. 03. 2004
Dát tip
Jasně že je to tu pěkný, jinak bychom tu nebyli! A jestli potřebuješ monitor, mrkni se na WWW.KUKU.CZ. Jsou tam slušný repasy za pár korun. Blikavou 15ku vyhoď a nenič si oči!

Litochowitz
20. 03. 2004
Dát tip
...jen se moc neraduj Josef:))....a jinak všechno nejlepší k svátku:)

Pepo Pepo.... Že ty jsi tu jen kvůli písmačkám ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru