Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Citát 3

30. 03. 2004
0
0
3931

Komu se to ....

Tlačí-li tě při sraní prkénko do prdele, je to sraní na hovno.
No to je perfektní, to za mejch mladejch časů nebylo. Takže co je tohle: úúú""!""áá (Nevíš? Jasně že ne. Znamená to : Autobus do Světlý má zpoždění.)

Makča
30. 03. 2004
Dát tip
...moje babička má takový přísloví, co mi dost připomíná ty tvý: kdyby pes nesral, dál by doběh..a ona to má podložený životní zkušeností a moudrostí, tak ono na tom všem možná koneckonců něco bude..na hovnech i ostatním..ale už mi jich připadá nějak moc i na můj vkus-)

No, máš trochu pravdy, ale víš co denně nasere hoven 5 miliard lidí? To by bylo asi na každýho moc. Co se s těma hovnama děje?

Makča
30. 03. 2004
Dát tip
no jo, taky máš pravdu,ale proč ses ji rozhodl prosazovat zrovna tady na tom prostoru? já proti tomu koneckonců nic nemám, ale tady jsou lidi většinou naladění tak nějak jinak než na hovna..možná se některý reinkarnujou do lidský podoby, to by pak vysvětlovalo existenci některých jedinců..podnětná otázka, budu o tom přemýšlet v rámci cyklu před spaním..víc ti slíbit nemůžu..

Seš fakt skvělá, dík.

Musíš mě vysvětlit, co to znamená :-) já to fakt nevím, jsem už taky starej a blbej.

Já to fakt nevím, nedělám si prdel. Nebo to nemá žádnej význam?

Aha, a proč to všechno? Má to nějakej skrytej význam?

Jako imaginárně? Nebo v hyperprostoru? To sou asi blbý kecy, nic, jdu na pokec.

Makča
30. 03. 2004
Dát tip
fotr: tobě je fakt pade jo? to bys byl stejně starej jako můj táta...tak to bude jako u tý babičky..životní moudrost a tak vůbec..já to z toho hned pocítila-)))tak hezkej den, pravidelnou stolici a tak vůbec!

cmukina
30. 03. 2004
Dát tip
ejha.....to veru hej... :-))

Každej jednou zestárne, i ty, a uteče to jako voda. Nechápu to s tou pravidelnou stolicí, máš s tím nějakej problém?

Makča
30. 03. 2004
Dát tip
ale ne, to byl jen takovej formální pozdrav, nevím, kdo si začal s hovnama...a propo já s tím mám problém, neboť žiji nepravidelným zhýralým způsobem života plným alkoholu, následkem čehož a jelikož a protože..sis to vztáhnul osobně jo? no to není můj problém..tak věčnej nadfekální smír a zdar! a nejseš starej, zralej muž, pro mě za mě-))

Jasně, smír, jasan. A co pro mě za mě -)) - co to znamená?

tanganika
30. 03. 2004
Dát tip
boze...

Elyn
30. 03. 2004
Dát tip
debata tady úsměvnější citátu... fotr - to byl taky úsměv, jen Makča odflákla oči a nebo se na to už nechtěla dívat, tak je tam neudělala schválně...

Makča
30. 03. 2004
Dát tip
fotr: to znamená, že na kolik se člověk cítí, tolik mu je a pro mě za mě se můžeš cejtit na dvacet a já ti to nebudu vyvracet..mrkáš na ten rým jo? vypadá to, že ty smajlíci ti dělaj problémy v komunikaci..používá se to asi v tom smyslu, když chceš naznačit neškodnou ironii, kterou v podstatě myslíš dobře, je to symbol pohody, přízně, přívětivýho nastavení mysli vůči druhé komunikující osobě nebo tak něco v tom smyslu, prostě "pohoda"...holt dřívější generace..ale líbí se mi, že se nebojíš zeptat :-)))))))))))čím víc závorek ve světě znaků, tím víc se směju ve světě skutečným..chápeme?..

dlhagi
29. 03. 2004
Dát tip
fuuuuuuuuha:)))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru