Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Citát 7

05. 04. 2004
0
0
2475

Bude se někomu líbit ?

I z hovna se nechá udělat umění. Je to ale umění.
V New Yorku byla před časem výstava moderního "umění": pod skleněným poklopem byla kravská hlava v rozkladu - s nezbytným hejnem much, dále tu byla k vidění zmražená kráva rozřezaná na plátky, kříž z Kristem ponořený v akváriu plném moči - no, umění bych tomu ale neříkal. I když na druhé straně - exponáty vyvolávaly určitý (anti) estetický zážitek ... Luckytaky: Ten stroj si koupím a budu ho mít v obýváku a budu ho předvádět návštěvám! Nevíš, kdy bude dodán na trh?

Náhodou to je skvělý, stroj který sere! Hovno se z ničeho neudělá, něco tam musí být, alespoň nějaký malý pitomec.

Nejradši mám Plzeň 12, Krušovice 12 a rum s kolou.

pozorovatel
08. 04. 2004
Dát tip
Luckytaky: :-))))) že se ale vědci opičí po přírodě... Neumí tohle náhodou člověk taky?:))) Zas jsme o krok dále! sprostej_fotr: Já ne! Jsem na sladký.

Takže, hm, nepřesvědčilas mě, i když cítím že máš asi pravdu. Ale na to nezáleží. X))) (.) (.) ( : )

sidonia
07. 04. 2004
Dát tip
:)

pozorovatel
07. 04. 2004
Dát tip
No, dal bych na konci misto tečky otazník.... Umění z hoven? To určitě existuje, ne? X))) (.) (.) ( : ) - to je dobrý!!!:-)))))))) Nemáš rád emoticony?

Fou_
06. 04. 2004
Dát tip
dneska už je umění všechno..i nic neumět...:)

Nechá i dá, je v tom rozdíl?

sidonia
06. 04. 2004
Dát tip
no, myslím, že jo:)

Tak fajn. A jakej?

sidonia
06. 04. 2004
Dát tip
a sakra, tudle otázku sem čekala:)) nechá... něco jako ve smyslu "dovolit"... *nechá se udělat umění*-jistému člověku dovolím, aby z toho umění udělal. dá...ve smyslu "moci", "být schopen"...*dá se udělat umění*-když bude někdo, kdo si bude myslet, že to zmkne, fajn, ať přijde a zkusí to... asi tak bych viděla významový rozdíl:))) ale je to čistě subjektivní dojem, možná, že jde o nějakou zažitou frázi, která se používá v tvém prostředí či kraji, au nás ne... takže tak. Hm?

sidonia
05. 04. 2004
Dát tip
"se nechá"? Ne spíš "se dá"?

FKL
05. 04. 2004
Dát tip
asi tak

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru