Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šla, ale trvalo, proto přejelo.

13. 04. 2004
3
0
3022
Autor
Arien

Jen jedna věta - snad se nebude číst moc špatně

Šla, ale trvalo, proto přejelo.

 

Maminka šla, ale trvalo jí to, proto ji přejelo.

 

Maminka šla do obchodu, ale trvalo jí to, než pomeranče koupila, proto ji přejelo auto.

 

Maminka malého Honzíka šla do obchodu, ale trvalo jí to, než posbírala pomeranče, které koupila, proto ji přejelo červené auto.

 

Maminka malého Honzíka, která celou noc nezamhouřila oka,  šla do obchodu, ale trvalo , než posbírala všechny pomeranče, které koupila, proto ji přejelo rychlé červené auto.

 

Maminka malého Honzíka, která celou noc nezamhouřila oka, protože je její syn těžce nemocný, šla do obchodu, ale trvalo jí to, než posbírala všechny pomeranče, které koupila, popadané na silnici, proto ji přejelo rychlé červené auto pospíchající za milenkou majitele.

 

Chudá maminka malého Honzíka, která celou noc nezamhouřila oka, protože je její syn těžce nemocný, šla do obchodu, ale trvalo jí to, než posbírala všechny drahé pomeranče, které koupila, popadané na silnici, proto ji přejelo rychlé červené auto pospíchající za milenkou majitele, který se nestaral o umírající ženu a matku.

 


synáček
10. 05. 2004
Dát tip
Pravděpodobně ve stejné chvíli, kdy jsi Ty dočetla moji Julinku, jsem se já dostal na konec téhle Tvé (osudové) věty. Mlčím...a chybí mi slova...a přiznám se, že jsem se tak od poloviny modlil...aby to mohlo dopadnout jinak...prohrál jsem... Připadá mi, jako bys do té věty posbírala snad všechnu bolest světa... (Přeji Ti, dívenko s květinami ve vlasech, aby Tvůj svět byl přece jen trochu jiný… abys už neměla nikdy potřebu podobné věty skládat…abys je nemusela skládat…) TIP...a díky!

Tomáš33
30. 04. 2004
Dát tip
Zajímavé podání.. Abych pravdu napsal, čekal jsem jiné okolnosti... Ale dobrý)))

chalmin
25. 04. 2004
Dát tip
jehehé, a co že to skončilo tak brzo.. ***! BarBar: a namísto maminky a jeníka zplodí milenka krásná dvojčátka 8^)

Seregil
14. 04. 2004
Dát tip
No... úlet....

Noe1
13. 04. 2004
Dát tip
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ujet*ý dostaneš, líbilo, klub.

Lee
13. 04. 2004
Dát tip
tak nevím...

Aleya
13. 04. 2004
Dát tip
nevím, co si o tom mám myslet...možná si to ještě párkrát přečtu a uvidím. asi by to chtělo lepší pointu a méně barevnosti:).

Palladáh
13. 04. 2004
Dát tip
Nevím, jestli jsem barvoslepý, ale půlku barev z toho nevidím. Ale kdyby bylo na konci pro méně chápavé čtenáře vysvětlení, co jsem všechno minul, přečetl bych si to klidně ještě jednou:-)

Barbar
13. 04. 2004
Dát tip
Chudák chudá maminka, má přejetý kolínka teď už nemá honzík šanci mámu mu přinesli v ranci B A R B A R

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru