Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Egypt

18. 05. 2004
1
0
2829
Autor
warman

Adelan
19. 05. 2004
Dát tip
Možná by bylo lepší, kdybys to rozdělil do několika ucelených kapitol a dával to sem postupně, ta délka hodně lidí odradí, ale jinak docela příjemné čtení. Hned bych se tam taky vypravila...:-)

Kytiii
19. 05. 2004
Dát tip
lákal mě Egypt vždycky... přečetla jsem o něm tuny knížek (samozřejmě historických), až jsem si ho možná trošku moc zidealizovala a tak nějak mi nesedělo, že vlastně žijem v 21. století a že už tam nevládnou faraonové :o) takže bych se tam sice chtěla podívat, ale zároveň se vrátit v čase :o) Takhle mě to moc neláká (zvlášť nesnáším prodejechtivé vtěrky, co se na Tebe lepí a nedaj Ti pokoj, dokud něco nekoupíš!!) Jako cestopis - skvělý - máš můj tip... protože jsem si dovedela živě představit, jaký to tam je... a vlastně jako turista si toho moc neužiješ - možná ještě jako student Karlovy univerzity - obor Archeologie :o)

Kytiii
19. 05. 2004
Dát tip
P.S. málem bych zapomněla - povídku to sice moc nepřipomíná, ale to bych ani nevytýkala, protože taková kategorie tu není... slabší to bylo s volbou jazykových prostředků, protože - sice jsem je nepočítala - ale měls tam nekonečně mnohokrát slovo "opět"... asi jsem ho začala nesnášet :o)

Dero
18. 05. 2004
Dát tip
Máš to děsivě dlouhý ... ale vrátím se a přečtu si to - až bude trocha volna.

Kytiii
18. 05. 2004
Dát tip
stáhla jsem si to wordu - ale 15 stránek je přeci jen 15 stránek... tak se sem pak vrátím a něco ti k tomu napíšu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru