Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Antimagnetické hovno z Mechanu 13

26. 05. 2004
1
0
2013

Skenuji...

 

nalezeno 5 inteligentních subjektů přihlášených k serveru. U zbývajících 7 inteligence nezjištěna.

 

Přenos zprávy...

 

Na vaši planetu bylo z mé zadnice umístěno antimagnetické hovno. Byl jsem nucen ho umístit po nedobrovolném přistání na Zemi díky poruše plavidla XDII 17-X0 v meteorickém roji. Vyprodukoval jsem exkrement na souřadnicích 35 N 18 W.

 

Přenos dokumentace z centrálního počítače...

 

Kdysi dávno, v jedné vzálené galaxii... žil byl tatínek a maminka a ti chudáci neměli děti, protože byli sterilní od radiace. Vlastně měli dva potomky z doby před Kataklyzmatem - Pětinožku a Trojhlávka, ale Ti radiací natolik zmutovali, že se jim děti nedalo říkat. Pětinožce se ruce přeměnily v nohy a navíc jí ještě jedna noha vyrostla místo nosu. A Trojhlávek byl od narození postižený - byl siamské dvojče se dvěma hlavami a pod vlivem paprsků X mu narostla ještě třetí. Ale víc hlav víc ví a tak se Trojhlávek dal k dispozici výzkumým ústavům za slušné peníze. A ani Pětinožka se neztratila. Začala účinkovat v místním cirkuse jako chodící kolotoč.

   Ale zpátky k příběhu. Tatínka s maminkou moc mrzelo, že mají takové zmetky a žádné nové zdravé děti mít nemohou. Už se spolu taky docela nudili vzhledem k tomu, že mamince zarostla vagina a močila kloakou umístěnou na rameni. Tatínkovi zase upadl penis a tak si musel nechat geneticky upravit nos k nahrazení ztracených funkc

 

Chyba přenosu...

 

-chyba 15dx4sy77e na adrese flintnea_am ///354.484.702


MKbaby
27. 05. 2004
Dát tip
Hehehe! :))))

Seregil
27. 05. 2004
Dát tip
Dobrý úlet...

a mě se to LÝBÝ!

Nenadchlo.

Noe1
26. 05. 2004
Dát tip
zařazuji do klubu

Steven
26. 05. 2004
Dát tip
Díky. Tyhle slova (Hovno...)nemám moc v oblibě. ALE Stačilo přečíst -oddíl- PŘENOS ZPRÁVY- a málem jsem taky něco umístil na rodné planetě. -smíchy jsem se p....l -.!!! Zbytek dočtu později. Musím to vydýchat. *T

Steven
26. 05. 2004
Dát tip
Do prdele to je síla. Dočet jsem to a jsem rád že mi smíchy nezarostla vagína...? Co to melu? Asi jsem vlivem chyby přenosu es-em-lomos prodělal změnu... :-)

cabourg
26. 05. 2004
Dát tip
místy vtipný, většinou jsem na to ale neměl náladu a kdoví jestli kdy budu mít. Dílo si určitě příznivce a obdivovatele najde. Dnes už podruhé: nemám rád problematiku defekace v literatuře, je to tu teď nějak často. Takovej lacinej námět.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru