Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

chlívenec a dora dora

27. 05. 2004
2
0
2121

včera jsem se opil a jak jsem se ráno probouzel, tato pohádka mi v polospánku spadla do hlavy. Patří k ní i vizuální představa, ale tu vám sem nedokážu přenést. Viděl jsem tam vyanimované všechny hlavní postavy - jen toho Bezejména si vybavuji jen mlhavě a matně

Šli tři kamarádi světem - chlívenec, dora dora a Bezejména. chlívenec občas nechal vyvenčit své prase, dora dora byl o něco větší a dřevěnější než chlívenec, Bezejména šel beze slova. Jednou, zatímco chlívenec venčil a Bezejména mlčel, dora dora vykopal punčochu. Prase punčochu sežralo a pošlo. chlívenec brečel, dora dora křičel, Bezejména to přešel v tichosti. Prase potom pochovali. Pro kamarády přijel nákladní vůz a všichni se sešli na korbě. dora dora se vytahoval a pískal si do větru, chlívenec vyprávěl ponuré příběhy a Bezejména se neprojevoval. Od té doby už je nikdo nespatřil, jen legenda o chcíplém praseti se ústně předává z generace na generaci.
MKbaby
28. 05. 2004
Dát tip
Já jsem bumbal včera, ale takhle ne... :)) Dobrej úlet!

Seregil
28. 05. 2004
Dát tip
Výborný....***

chalmin
27. 05. 2004
Dát tip
kde je zakopaný prase? 8^) ***

Noe1
27. 05. 2004
Dát tip
aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlet* + klub

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru