Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopravní nehoda

30. 05. 2004
1
0
1242

Na silnici E62 ve směru na Krmenec se stala řetězová dopravní havárie. Úmrtnost zde nabyla obludných rozměrů – z obětí se stali nafukující se obludy. Obludy požíraly hasiče, zdravotníky, policajty i lidi. Některé si lehaly na silnici, metamorfovaly se v zebry a pojídaly chodce. Pedofilní obludy číhaly před školami a školkami. Pan Kadržbán si postavil firmu na likvidaci oblud. Když jich ubylo, paní Kadržbánová založila spolek pro ochranu a množení oblud. Každý večer paní Kadržbánová s obludami obcovala. Za pár měsíců se jí narodily dvě malé člobludy – Kadržpepek a Kadržběta. I pán Kadržbán si je zamiloval a přisvojil. O nedělích je brával na výlety do cukrárny a do ZOO. Když člobludky vyrostly, sežraly paní Kadržbánovou. Pan Kadržbán se na půdě oběsil.
U silnice E62 ve směru na Krmenec stojí teď malý pomníček obětem nehody. Až pojedete kolem, vzpomeňte si.

Nicollette
19. 07. 2004
Dát tip
člobludy je dobrý slovo, a šecko o těch obludách je gut... jen ty nehody, přijde mi to jako něco, co by se nemělo zveličovat

Delahaye
31. 05. 2004
Dát tip
:-)) to je jako narychlo vymyšlená pohádka pro (velmi zlobivé) děti .... pedofilní obluda metamorfovaná ze zebry by mě odradila do lotrovin...na chvilku :-)

Craerassy
31. 05. 2004
Dát tip
jéje..já zapomněla tipnout, jak jsem slíbila...napravuji..:-)

Předně bych změnil kategorii, protože reportáž to není, a dál se to neopovažuji komentovat, to ať udělají jiní...

Craerassy
30. 05. 2004
Dát tip
zajímavé, co vznikne obludnými rozměry jedné havárie:-)) já tipnu , protože jsi mě pobavil:-) a avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru