Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

autobiografický román

01. 06. 2004
2
0
1120

 V práci zavedli nová úsporná opatření ke snižování nákladů. Aby se ušetřilo za uklízečky a podlahové saponáty, generální ředitel nařídil chodit v práci po rukou. Na školení zaměstnanců tomuto artistickému kousku sehnali vysloužilého klauna až z kolumbijské Bogoty. Každý den ho přivážel z latinské Ameriky letecký speciál, jelikož dle tamní tradice, pokud není muž přes noc se svou rodinou, zle ho potrestají všemocní duchové. Protože jsme měli ruce špinavé od neuklizené podlahy, dostali jsme nařízení psát na počítači bosýma nohama. Díky důmyslnému systému zrcátek jsme mohli pohodlně stát na rukou a přesto jsme viděli na monitor. Práce ale nešla tak rychle, jak by si vedení představovalo - naše softwarové produkty převálcovala konkurence. Zaměstnance propustili. Já nyní pobývám na Karlově mostě, před sebou klobouk, a předvádím cirkusové dovednosti západním turistům. Kolumbijský klaun byl z vyhazovu poněkud deprimován, domů se vrátil až druhý den a tam zjistil, že mu všechny děti zemřely na černý kašel, tyfus a zarděnky a manželka na lepru. Zařídil pohřeb a přihlásil se na místní úřad práce.
Miki
03. 06. 2004
Dát tip
Myslím, že se to docela povedlo. :-)))

Tragicus
02. 06. 2004
Dát tip
celkem se mi to libilo ... mam z toho dobrou naladu, tedy i kdyz to neni nic pro mne :

sk8ergirl
01. 06. 2004
Dát tip
Ne, sorry, tohle se mi fakt nelíbí...je to strašně přehnaný...

StvN
01. 06. 2004
Dát tip
Má to spád, to se musí nechat.

ondrech
01. 06. 2004
Dát tip
A tohle má bejt co? Nějaká pointa? Podle mě je to jen popis, ale jinak zajímavej popis, kterej na konci zavání přitažením za vlasy.

Semeno
01. 06. 2004
Dát tip
:o))))))))) To je vono, ...bezva, bez dolaďování...... Naprosto ..mňam.. :o)) Jo. :o)))))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru