Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Priority

01. 06. 2004
4
0
1447
Autor
Vree

...bez mobilu se dá docela dobře žít !

 

řekla téměř s opovržením ta slečna v batikových šatech ,strčila si do úst další porci svého naklíčeného zrní a s pozdviženým obočím se podívala nejdřív na můj telefon a potom na mě.

 

Nahlas jsem neřekl nic.

Jen jsem si vzpomněl , jak jsem si přivolával záchranku na kraj lesa ,kde nebyla živá duše.

 

Bez mobilu se dá docela dobře žít.

Ale dá se bez něj taky docela dobře umřít.


blueberry
16. 10. 2004
Dát tip
Ahoj Vree, tohle je opravdu skvělý. Oslovilo mě to, posílám tip a vůbec nevadí, že je to krátký. Myšlenka je jasná a o to srozumitelnější, že se ji sdělíš na pár řádcích. Vždycky jsem četla díla s nejvíc tipama, ale asi se zaměřím na ty míň komerční... jako je třeba tohle. Co myslíš, může zetlelé listí aspoň trochu šustit? Já mám pocit, že jo, ale už si to nepamatuju a žádné nové zatím nespadlo. (Teď si dělám nenápadnou reklamu na svoje new dílko, stav se :-)

Vree
16. 10. 2004
Dát tip
Zetlelé listí zaručeně šustí. A zvláštně voní. A dělá spoustu věcí.Jen záleží na tom,kdo po něm jde,viď? :) A děkuju :o)

maia
06. 06. 2004
Dát tip
Fajn. Pekna pointa. Este tak zakomponovat do nejakej poviedky. *

Abyss
06. 06. 2004
Dát tip
jupi Vree zase pise! ! ! *

Heartless
06. 06. 2004
Dát tip
Me to spis pride jako namet na uvahu, kterej by chtel jeste rozvest, coz castecne udelala az sk8ergirl ve svoji kritice... ale jinak urcite dobry zamysleni.

sk8ergirl
01. 06. 2004
Dát tip
Prosímtě, píše se vzpomněl a oprav si překlep v předposledním řádku... Tohle je věc, nad kterou se dá uvažovat...teďka samozřejmě přijde spoustě lidí, že je mobil pro ně nepostradatelný a že by ho za nic nedali z ruky, ale to všechno je způsobeno jen přílišnou civilizací...vždyť ještě před několika lety mobil neexistoval a taky se bez něho dalo žít...nemůžem bez mobilu žít jen proto, že jsme si na něj hodně zvykli, pokud bycho ho nikdy neměli, nechyběl by nám...aspoň to je můj názor...

Vree
01. 06. 2004
Dát tip
Dík za upozornění na chyby.. Píšu trošku zbrkle a moc to po sobě nekontroluju. Já neřek ,že by nám mobil chyběl. Jen jsem se snažil říct ,mimo jiné ,něco ve smyslu , že pokud máme možnost něco použít pro svoje dobro ,tak proč to neudělat. Tak asi tak :o)

sk8ergirl
01. 06. 2004
Dát tip
Buď v klidu, já po sobě taky věci nečtu, takže to dopadá často stejně... S Tvým názorem souhlasím, já to chtěla do tý kritiki taky napsat, ale nějak jsem to v přívalu myšlenek zapomněla :-)

Noe1
01. 06. 2004
Dát tip
Hmmm, mně to připadá docela hezky vypointovaný. A vezmu-li mobil jako symbol, líbí se mi hodně. pokud máme možnost něco použít pro svoje dobro, máme určitě i velikou šanci to použít pro svoje zlo. Rozhodně zaujala *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru