Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jabloňová kvítka

07. 09. 2000
1
0
700
Autor
Kari

Jsem nováčkem, tak si čtěte, tak si klidně kritizijte. Kari

Jabloňová kvítka Uprostřed zahrady pláče bledá dívka, oči má zkalený a ve vlasech dvě jabloňová kvítka. Dřív bylo vše jinak, teď se jí svět boří, už jsou tu jen deprese, co tu dívku moří. Mohla mít všechno, ale už nemá nic, lásku i přátele odvrhla pryč. Cítí se mizerně, ale jede v to zas, i když ví, že ji to zničí, že droga je past. Teď je zahrada prázdná, üž nepláče tam dívka, zbyly po ní jen vzpomínky a dvě zvadlá, jabloňová kvítka...
Jarin
28. 11. 2001
Dát tip
Cau, pred minutou jsem si precet Tvou druhou basen, ke ktere jsem skoro dal typ. K teto jej dam.Uz jen ta prvni veta "Uprostřed zahrady pláče bledá dívka, " Vis, me takoveto veci sexualne vzrusujou, a vzhledem k tomu ze vsechny moje basne jsou jen o sexu, muzu rict, dobre. A neber drogy, to nema Pan Buch rad. Jarin

Sarken
14. 09. 2000
Dát tip
vítám Tě jestli budu opakovat ty přede mnou, tak promiň. Myšlenka je skvělá, zvadlá jabloňová kvítka mi připadají jako nádherný smutný symbol. Být tebou, tak těch pár rýmů, cos tam vložila, klidně vynechám, nevím, jestli je tam nemáš jen náhodou, ale působí na mě násilně, taky si dej pozor na rytmiku.

Yeziiinka
13. 09. 2000
Dát tip
Jo jo, téma je smutné a k zamyšlení...Jako básnička mě to také moc nepohladilo a překáží mi v ní některé obraty i slůvka ("deprese"). Nejsem ovšem kvalitní ani kvalifikovaný hodnotitel a tak přeju životu i básničkám růst i štěstího. Yez.

Saxanka
09. 09. 2000
Dát tip
Uch uch... Nerada bych se mýlila ,ale tohle jsem již někde četla,nebo mi to někdo dával přečíst,ted nevím... Ale znám to...!!!

suva
07. 09. 2000
Dát tip
Ale nebude všechno takhle smutný???

Lee
07. 09. 2000
Dát tip
vítám tě tu... a hned kritiku: *hezké obraty, ale zbytečně působí trochu vyumělkovaně a lacině *téma je dobré, jenom je to trochu rána pod pás. Na začátku taková pohádka a konec... *i když je to báseň neveršovaná, měla by dodržovat jistou zvukomalebnost, kterou zde sice cítím, ale sem tam se ztrácí. *je to jen pocit, tak si ze mně nic nedělej :o)

Bibša
07. 09. 2000
Dát tip
Taky vítám a chválím názef. Ten nemá chybu. Asi je moc dobrý a nasadil vysokou laŤku pro celou básničku. Myšlenka je aktuální, zpracování by chtělo trochu vyladit. Jo a chybí mi tu naději... tu ty kvítka symbilizují. Pokrop je, aspoň trošku, není nic smutnějšího než zvadlá naděje, víš?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru