Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čistota

07. 09. 2000
0
0
542
Autor
Kari

Čistota Vykoupena ze své samoty, jen svobodna své duše. Toť příběh můj, jež nikdo nepřemůže. Nepřemůže, nezlomí moji krásu žití, mého srdce,hlavy,mého bytí... Hlavy, jež působí bezhlavě. Dlouze, krásně a bezhlavě... Ten nikdo ji nerozbije, zbyde jen duše a ta jen čistá je... Čistá spolu s čistím světem. Světem plným her a barevnejch světel. Člověk člověkem, vlk vlkem. Toť příběh můj, jež nikdo nepřemůže, též nezničí, též nezavrhne. Jen já ho můžu žít, tak ruce pryč, kdo chtěl by mi ho vzít.
Jarin
28. 11. 2001
Dát tip
Prosim Te kde beres tu ukrutnou touhu zit? V cem? V cem? V tom co nazyvas cista duse? Taky pisu o cistote duse, jde jen o to, co je hrich. Ale je to dobry, skoro na typ, ale snad az priste, prectu si dalsi veci rad.

suva
07. 09. 2000
Dát tip
Nebuď skrblík...

Lee
07. 09. 2000
Dát tip
*druhá řádka "jen svobodna své duše" má být "svoboda své duše" nebo "svobodna svou duší" nebo jak ? *příliš mnoho opakujících se (a nikoliv páteřních) výrazů *ne, že bych nebrala absolutní rým, ale "bezhlavě-bezhlavě" už je trochu moc *konec se mi moc líbí...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru