Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Letní

09. 06. 2004
6
0
3472
Autor
wooxy

Zuzce,jako že si založíme vlastní člun :)

Letní

Nebe je parník  a oharek cigarety

a pohled od moře vložený do notýsku.

Možná že na kraji města se smějí děti

v hradech z písku.

 

Velbloudi vyšití do polštáře

přišli z teplých krajů

schovaní v světle šedé páře

nedopitých čajů.


aikay
07. 07. 2004
Dát tip
jé,mně se na tobě nejvíc líbí,že ty rýmy tak samy od sebe bezkřečovitě nenafoukaně nenasyceně plynou (nebo že by to byly verše? :) -stručně řečeno- jsou slyšet přesně naopak,než ty rýmy u mejch děl,achjo ***

Friday
13. 06. 2004
Dát tip
BEZ TEBE (VÁS) BY MÉ NYNĚJŠÍ CITY BYLY JEN SKOŘÁPKOU CITŮ DÁVNÝCH!!!

Friday
13. 06. 2004
Dát tip

wooxy
11. 06. 2004
Dát tip
no na jamajku přeciž už zítra! do stromovky! a taky tento.... ta básnička je krrááásna Malovat duhové kuličky dokud nás nevzbudí ze sna :))) ó, já se mám (zrovnajz jsem byla v divadle, co jsem dostala od ketky k svátku - s lenem a s borčinou sestřičkou -é ňo ňuňo :)

Friday
10. 06. 2004
Dát tip
Mě teda tady nic nekulhá, ani nenezamlouvá, ách Janí, já nemám slov....a jsem celá rudá víš... mě.... mě ještě nikdy nikdo nevěnoval báseň...tak jsem dojatá... je tak..letní! ALE, můj jnak zcela konstruktivní, objektivní nezaujatý neovlivněný názor na tuhle básničku je, že je báječná, přímo libůstka. I když je tam stejně něco smutnýho, ale v létě samotnym taky(a zvlášť v tom letošním), takže sedí... A ten člun, syp iš! V Třešňové pramici (nebo v člunu s pruhem- to se uvidí) budem se ležící, spící/tlející smát a kašlat na lidi. Místo spacáku ruličky (ale zhubnu, aby mi něbyla těsná), malovat duhové kuličky (dokud nás nevzbudí ze sna). Potom si promnu oči- vstávat nechce se mi... Ty zvoláš Jamajka! Už vidím zemi! Prolog na konci(pod koncem): Tak tahle (ano, ten hybrid- nějak mi to nemyslí...), tahle je pro Janičku, jakože ten náš člun bude větší a lepší!! P.S.: mám pro tebe už dvě role rolí od toaletního papíru, jenom ještě nejní hotovej scénář..

Nejsem Zuzka, ale s lod bych s tebou stavěla, jestli teda umíš lodě stejně hezké jako básničky TIP

JiKo
09. 06. 2004
Dát tip
moc se mi to nezamlouvá, je to každý pes jiná ves

sk8ergirl
09. 06. 2004
Dát tip
Jo, já souhlasím s _Jikem_, taky mi to tak připadá...je to neuspořádaný...

Šikibu
09. 06. 2004
Dát tip
trochu mi tam kulhá rytmus, ale je to přítulná báseň...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru