Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úly v plamenech

12. 09. 2000
0
0
1603
Autor
Vio

Ještě jedna archívní... ročník hmmm 1993-1994.

Kouří se z úlů Zase mám smůlu Žihadlem proboden na schodech Už nedojdu dolů ani nahoru Zas na duši mám závoru Pruhy jsou na ní Bílé a rudé Není to zdání Bylo a bude hranicí svítící zklamání přiznané životem bloudící suché a prolhané Kouří se z úlů Kouř letí vzhůru Když letí, nedusí Nedusí dole, však nahoře ... Taky jsem letěl - někdy ... a zdálo se mi na světě je krásně A pak se padá Stará i mladá Láska a zrada Jablko z hada Zoufalství zbloudilé Kam vedlo si své kroky? Zapomeň na útoky a netvař se zavile Kouří se z úlů Z dřevěných kůlů palisády Zámky a hrady zasněné Byly jste pro mne Já pro vás taky Už nevěřím na zázraky, i když jsou skromné To touhy jsou To byly Rozbily s noblesou sobě vlastní Nešťastné střepy vášní Plamene, neuhasni! Jsi životem, jsi zvláštní Tak kouří se z úlů.
Bambulka
30. 10. 2000
Dát tip
tak nějak jsem se v tom ztratila... a ztratila přitom nit...(a píchla si jehlu do palce). Nebo že by to bylo žihadlo?:o)) no, tak snad příště:-)

Merle
13. 09. 2000
Dát tip
přes všechny chybky, co tam vidím se mi to dost líbí... dokázalo mě to totiž vtáhnout... ale to je možná tím, že tě znám. Tak nevím :-))

Miroslawek
13. 09. 2000
Dát tip
kouří se mi z hlavy fernetem to spravím ale parafrázi nestvořím žihadlo si nabrousím

chirurg
12. 09. 2000
Dát tip
Je to takové zmatené

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru