Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co ja vim?

18. 06. 2004
0
0
1315
Autor
Judas69

Duše je zmatená. Myšlenka stíhá myšlenku, podivný průběh přemýšlení. Snaha dopátrat se odpovědí na otázky. Tisíce pro a proti nechávají tu roztřesenou dušičku zmítat se ve vychřici beznadějné zmatenosti. Nesmrtelně neodbytná otázka, zda člověk vše dělá dobře. Situace, která zavdala příčinu k přemýšlení. Říci všechno na rovinu a nechat rozhodnout druhého, i když člověk ví, že z toho nevyplyne nic jiného, než zklamaní pro sebe sama? Nebo nechat toho druhého tépat v nejistotě a najivním nevědomí a neříci nic a jen čekat na to, jak se vše vyvine? Je to boj, nic jiného. Je to život... Život je divný...


dala bych spis neco pozitivnejsiho...na jakykoliv smutek nejistotu nebo tapani mam v zaloze Maleho prince:*))))

nenavidim maleho princa.

Judas69
19. 06. 2004
Dát tip
Nikdy jsem maleho prince necetl...

MS: miluju Malyho prince at se ti to libi nebo ne:*)) J: tak to zkus..treba te dostane jako me a nebo budes mit stejny nazor jak MS..viz vyse..ale tomu neverim..:*))))))a vubec Maly princ je zaklad..povinna cetba pro cele lidstvo:*)))))))))))

th: povinne citanie je sracka, mozno som kvoli tomu prisiel o par dobrych knih ale v skole ma nikdy neprinutili nic z toho precitat ;)

nemyslela sem povinny ve skole...:*))))))spis jako takovej zakladni bod svetovy literatury..i dyz se ti to nelibi rozhodne je dobry si to precist... no povinnou cetbu po nas chteli snad jen v prvaku na gymplu a to ja uz mela stejne davno precteny:*))))takze k tomu nemam az tak negativni vztah:*))))))

Judas69
19. 06. 2004
Dát tip
Tak malej princ nee. Ja ho necet a ted uz se k tomu asi nedostanu. Povinna cetba je humus, protoze je povinna. Ale na Hemingwaye nedopustim. Ani na Erich Maria Remarque. Nekdo mi nekde napsal k jedny veci, ze mu to pripomina Bukowskyho. Od toho sem taky nikdy nic necet...

Feanor
18. 06. 2004
Dát tip
chce to Prousta;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru