Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Že by ďábel s andělem v těle?

20. 06. 2004
0
0
496

Je to taková osobní charakteristika jedné mé bývalé nenaplněné lásky!

Kdyby se na mě usmál jen tak pro nic za nic, zdálo by se mi to divný, protože tohle on nedělá.

Sem tam se ale zasměje něčemu, co řeknu a co mělo být považováno za něco, čemu se člověk zasmát má. A když tak udělá, projde mnou pocit radosti, jako když uděláte dobře zadanou práci a ten pro koho jste ji dělali, vás pochválí.

            Je to člověk s velkou dávkou optimismu, úsměvem na rtech, šibalskýma očima, zvláštním přístupem k problémům, s dobrým prosazováním svých názorů, člověk, který má za sebou celkem hodně věcí vzhledem k tomu, že mu není ještě patnáct let. Je to dobrý vypravěč pravdivých událostí (i když člověk u něj nikdy neví), ale je to taky člověk, který si je až moc jistý svou dokonalostí, všestranností a vůbec.

  Ale i přes špatné vlastnosti, které tohoto člověka vyznačují, je uvnitř dobrý, vtipný, dobře se s ním povídá o všech věcech, které vám leží na srdci, ale které se někdy před ním bojíte vyslovit, protože nedokážete odhadnout jeho reakci, která je vždycky různá a pokaždé se liší.

  Je pro každou špatnost, jde za zábavou, v jeho očích každý vidí, že je to člověk, který někdy přesahuje hranice možností a který si chce života užít až do poslední kapky.

Proto je taky málo oblíbený. Ale ne u holek, ale u kluků.

Je ale zvláštní, že lidé, kteří o něm mluví špatně za jeho zády, mu to nedokáží říct do očí. Člověk přece může druhému člověku říct, že ho nemá v lásce (mírně řečeno)! Ale musí počítat s následky a toho se většina bojí. Jinak řečeno: Buď má někdo prostě někoho rád a nebo ne. Mezi tím nic není.

  U holek má navrch. Nejde totiž jen o jeho povahu, tu člověk pozná až po delší době, ale jde o tvář, tělo . . .

Co se týče tváře nebo chcete-li celkového dojmu - nezklame!

Svádivý úsměv, pohled, který člověk jen tak nezapomene a svalnaté tělo - věci, které dostanou do varu každou holku. 

Ta, která podlehne jeho smyslům, připadá si jako v ráji, létá vysoko v oblacích, ale po krátké době prudce spadne na dno. Na dno hluboké propasti a jaké je to být v oblacích, už nikdy nepozná, alespoň ne s ním.

Možná je to posuzování cizí osoby, s kterou jsem nic nezažila a kterou moc neznám.

Možná je dotyčný člověk, o kterém je tento článek psán, opravdu člověkem dobrým, který nemá v úmyslu lidi využívat nebo dělat všechno proto, aby to tak vypadalo.

Možná jenom čeká na pravou lásku.

Snad se jí dočká . . .
Blackadder
20. 06. 2004
Dát tip
Při čtení mě napadla jedna taková věc - nepíšeš náhodou o Sámerovi, že ne? Ty jsi totiž ze začátku popisovala moc pěkně, ale jak jsi se dostala ke: "U holek má navrch. Nejde totiž jen o jeho povahu, tu člověk pozná až po delší době, ale jde o tvář, tělo . . . Co se týče tváře nebo chcete-li celkového dojmu - nezklame! Svádivý úsměv, pohled, který člověk jen tak nezapomene a svalnaté tělo - věci, které dostanou do varu každou holku." tak v tu chvíli jsem měl dojem, že to píše nějaká náctiletá čtenářka Bravíčka... Ale jinak se mi to líbílo, máš pěkný styl...

Ne, nejde o Sámera - psala jsem to už dávno, to Sámer ještě ani slavnej nebyl . . .:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru