Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Začátek konce

14. 09. 2000
4
0
1499

Srdce naivní chce v sobě pojmout celý svět. S nevinností děcka půlnoční vlak nám ujíždí. Nelžem si do očí, máme se rádi, pravda nám uniká do záhybů peřin. Jsi zasněná do zdí stromů, usínáš, když ptáci slaví stín. Ve světě starých nemohoucnost probírá. Slavíme svátek zemřelých, tabule prostřená. Fresky s antikódy nás přepadají ze všech stran. Strnulí, bezcitní zavíráme krám. Odcházíš cestou bezesnou, na Tvých ňadrech si naposledy píšu - JSME.
čarovný, víš ?

nebraska
24. 07. 2001
Dát tip
Libi se mi to.....mas tip ;)

Laďa
20. 10. 2000
Dát tip
Všechno je krásný a my budeme do smrti šťastní... sakra proč to nevyšlo, proč musí přijít zklamání. Měli bysme více a déle hledat odpovědi na proč. Jinak to bude pořád dokola. Básnicky moc hezky, máš rozhled. Pěkné obraty.

Něco tu přibylo, snad se Ti to bude líbit.

Naja
05. 10. 2000
Dát tip
Docela me to oslovila, ze bych cetla hned tve dalsi basne - kdyby zde nejake byly. Kdy to napravis ??? P.S.: uz se tesim na ty dalsi dilka a jinak bud vitan v doupeti Pismakove

chirurg
14. 09. 2000
Dát tip
my musíme být a všichni to musí až dodna sníst !

Jákob
14. 09. 2000
Dát tip
povedené

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru