Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smutná!!!!!!!!

14. 09. 2000
0
0
1643
Autor
he_man1

Toto dílko jsem skládal v hluboké noci.Tak doufám,že se vám to bude líbit.

Smutná Ještě jsem nenašel tu tu lásku pravou která by se podobala zlatu s duší hravou. Kéž bych našel otázku života a bytí k lásce bych si zašel a pocítil bych to soužití. Snad jednou pocítím život s velkou láskou a její city vycítím milovat svou krásku. Snad jednou otevřu své oči v této době a své dlaně rozevřu lásko právě tobě. Lásko právě tobě chci ti pusu dát odpovědět sobě a společně se smát. Odpovědět na otázku budu opět šťastný? mám tě stále na obrázku je to snímek krásný. Moje srdce snímá lásku všude kolem ale ji už nevnímá zatlumené je bolem. Každý jednou ztratí to co miloval srdce právě tratí se dnem,kdy se na posledy radoval. Když duše v bílé róbě z chřadnoucího těla vyletí tak už v této době s ní vše krásné navždy odletí. Ale jsou tu ještě přece krásné vzpomínky když kapičky deště utvářejí na oknech pramínky. A ty se smutně díváš jak pomalinku stékají svému srdci zpíváš tvá duše slova jí. Hltá je s velkou úctou se vzpomínkami na ni byla pro něj zlatou říkal ji krásná lani. Chtěl bych ještě říci než zmizela za rohem dala pusu mi na líci a řekla mi sbohem. Snad za tímto rohem nebo v jiném světě snad setkala se s bohem v poslední této větě.
Anonym
27. 09. 2000
Dát tip
Musim se ho zastat,laska je laska,clovek se neubrani to slovo stale vyslovovat,kdyz je tak vabive. laska,laskA,lasKA,laSKA,lASKA,LASKA.......

he_man1
16. 09. 2000
Dát tip
jo jenže já píši skoro pořád o lásce nejen básně,ale také texty a ty madoko to dobře víš!A já si nevzpomínám,že ty by jsi nikdy nepsal o lásce?Ty právě to slovo jsi hojně používal a používáš a vůbec se mi nezdá že je to předymenzováno.Já takový názor na to nemám.

Merle
15. 09. 2000
Dát tip
dám ti jen jednu (dobře míněnou:)) radu... vyhýbej se slovům jako je láska a milovat... už jen tím, že budeš přemýšlet jak to pak napsat, dostaneš se dál.

madoka
15. 09. 2000
Dát tip
Souhlasím s Merlem, slovo láska je předimenzováno. Chtělo by to změnu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru