Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nelituj a zapomeň

10. 07. 2004
2
0
945

                    Užívej si pocitu, že ti bylo blaze

a ostatní zážitky nech utápět v mlze.

 

Mysli na to krásný, co bylo a není

a počítej s tím, že se časy mění.

 

Bude to znít hloupě a vím, že je to krutý,

nech však radši pro příště svoje srdce dutý.

 

Žiješ teď a tady, tak neboj se změn

A hlavně se řiď heslem: Nelituj a zapomeň!


Akrij
12. 07. 2004
Dát tip
Demence je duševní nemoc. Člověk který střílí za kritiku je rozhodně duševně nemocný. A tak se ptám KDO že je nakonec dement?

Akrij
12. 07. 2004
Dát tip
A k tomu dílku. Je to hezký. Změna je život. Ale je fakt, že kdyby mi tohle řekla moje přítelkyně, tak bych jí asi považoval za jemně dementní... (to je pro tebe navážeči - tuším že něco podobnýho se ti asi stalo, děje a nebo tak nějak .))

navážeč
12. 07. 2004
Dát tip
Já jsem dement a nestydím se za to. Ale jinak jsou dementi i ti, kteří nejsou s to vyrovnat se s nějakou tou hyperbolkou ;) Neděje se mi nic.

Last_haven
10. 07. 2004
Dát tip
..Pohlazení kočičce,bude zase fajn.

navážeč
10. 07. 2004
Dát tip
Tohle ohrozilo moje duševní zdraví. Nedopisuješ si s doktorem Albertem? Kdyby si to aspoň ve druhý a poslední slove neprotiřečilo. Tady se zcela vážně diskutuje o vylučování autorů za sprosťárny... ale že by se spíš měla postihovat demence, to nikoho nezajímá. A přitom tohle je mnohem horší než nějaký to kilo slizu, semtam ňákej čurák čikunda.

Jully
10. 07. 2004
Dát tip
Tak nevím jestli by se nemělo vyhazovat i za urážky navážeči!! Asi by jsi byl adept.

navážeč
10. 07. 2004
Dát tip
Kohopak jsem ráčil urazit? Nechtěl bych, aby to vypadalo, že selčna plyšová je dementní, dementní je její básnička. Už je to ok?

Jully
10. 07. 2004
Dát tip
no nevím, nevím. Cítím v tom neustále souvislost, neboť ji psala ona a dle Tebe dementně. Je to zavádějící, ne? :)

navážeč
10. 07. 2004
Dát tip
To není tak těžký, já ti to vysvětlím. Neumím malovat například. Ale může se stát, že sám sobě pro radost vydám se do přírody portrétovat koně. Ale pokud někomu ustřelím hlavu za to, že řekl, že ten kůň vypadá spíš jako pytlík na tabák a že umím hovno kreslit..... no, hlavu má ustřelenou von, je to jeho problém... ale já porád neumím kreslit a kreslím jak dement... a když mi někdo řekne, že kreslím jako dement, je to mrtvej muž... ale zaživa stačil mít i jednou pravdu. Vůbec to nemusí souviset s mym inteligenčnim kvocientem... atd.

navážeč
10. 07. 2004
Dát tip
Jo a chtěl bych se navézt taky do Last_havenu: Pohlazení kočičce?

Jully
10. 07. 2004
Dát tip
Souhlasím s tebou, nerada střílím :). Co se týká pohlazení kočičce je to úchylné!!! V tomhle s Tebou naprosto souhlasím, že bych Tě i pochopila?

děvče
10. 07. 2004
Dát tip
:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru