Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cesty

06. 07. 2004
0
0
1032
Autor
Last_haven

..vznikla po nádherném,překrásném víkendu,který už skončil..a něco se uvnitř zlomilo (6.VII.večer)

...směrem jako by do propasti a hluběji.Sněhem a blátem.Jen dál a rychleji - zrychluji.Proč?..Bez síly.Stěny ostrých hran se úžejí..jednou trhat budou mojí kuži.A ted na okamžik,zachytí mě ruka dívčí..držím,ale pak pouštím..by stáhl jí...tam dolů tam hlouběji..

                                                                                          (VII.2004)


Pisces
17. 09. 2004
Dát tip
Last_haven: Kdepak, já mám svoje subjektivní názory, bez ohledu na redakci. Fajn, až doděláš korektury... :) těším se!

Last_haven
16. 09. 2004
Dát tip
Názor..kdybys nebyla v redakci,budeš mít na to určitě jiný pohled.Pohádku-nemám jí zatím sebou,dělám korekce...než se to dostane ven.

Pisces
11. 09. 2004
Dát tip
Mění názor - k dobrému? Nevadí, pohádka může být...zkus uveřejnit, ráda si ji přečtu.

Last_haven
10. 09. 2004
Dát tip
Ahoj...něco mám ,ale povídka to asi není..co pohádka?Stejně nevím...Jinak,ted jsem si všiml,že patříš mezi redakci..to trochu mění názor.

Last_haven
09. 09. 2004
Dát tip
Pěkné odpoledne...začínám?!Spíš mě semky nasměrovali,ale nevím jestli to stojí za to,co tu mám. Proza?Asi ano...Hluběji..to mi ujelo.Už Jsi si všimla,že tomu chybí háčky,čárky..píšu do mobilu. .. Na chvíli Tě při pádu zadržela ruka děvčete a pomohla...Stáhl by ji tu dívku za ruku sebou,pokud by se nepustil..Ona ho podržela..na chvíli nic víc Takže,když to vlastně nic neznamená,v celku tak to nemá cenu ani něco dávat znovu dohromady?!Asi ano,vycházím,ze skutečnosti.Propast,tam je,ale psáno(jinak). Díky za kritiku

Pisces
09. 09. 2004
Dát tip
Neříkám, že nemáš psár dál, naopak. Ale myslím si, že povídky pro Tebe budou lepší, zkus napsat alespoň jednu ;)

Pisces
02. 09. 2004
Dát tip
Koukám, že začínáš...dovolím si tedy hlubší kritiku... 1/ Volné verše jsou sice nerýmované, ale strukturicky mají (měly by mít) podobu básně - čili rozdělené do strof, s odstavcemi. To, co jsi napsal, je próza - kus jakéhosi příběhu. 2/ slovo "hluběji" neznamená nic 3/ slovo "kuže" opět nic neznamená 4/ "ted" taky nic není... 5/ "by stáhl jí" - máš na mysli tu dívku? nebo tu ruku? ať je to tak nebo tak, každopádně tam bude "by stáhl ji" <- krátce... 6/ vůbec jsem nepochopila, co jsi tím chtěl vyjádřit... Toť asi vše. A doufám, že tady nemám hrubky ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru