Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

IDOL

24. 07. 2004
0
0
1690
Autor
Wick

Hloupě jsem si myslela , že bude takový jakého jsem si ho vysnila ve svých představách a ono buch ! Vyloupl se z něj takový ten chlípníček.Naštval mě teda pořádně.

Nevim jestli se dá o někom , kdo chodí s holkou , říkat , že je chlípník , ale takový výraz mi  jako pojmenování pro tohoto týpka  připadá v této chvíli nejlepší.

Šla jsem do školy jako každý den skrz park , kde jako každé ráno jsou lavičky , které se táhnou podél vybetonovaných cestiček , doslova přeplněném výrustky z naší základky . Za kinem , kde je vždycky dobrá ulívárna , protože tam nechodí moc lidí , si pokuřovalo pár lidí svou první cigaretku . Konečně jsem zapadla do drátěné cely naší šatny s nápisem 6.C , kde jsem se přezula a loudala se cestou ke třídě... A tehdy se to stalo. Teda , tehdy jsem je viděla . Šli si tam spolu ruku v ruce , líbezně se na sebe usmívali a nevnímali okolí . Té kačeně bych nejraději vyškrábala oči . Chudák Lukášek . Taková šereda !

Celé vyučování sedím jako  bez ducha a přemýšlím.........

"Jahodová !" vlez mi na hrb babo !!

" Ano paní učitelko? " zareaguji po několika minutách.

" Mohla by jste prosím , teda alepspoň v mých hodinách , dávat pozor ? "

" Ano prosím . "

" No dobrá.Tak kde jsme to skončili? Aha , obojživelníci........"

Jsme tak nešťastná . Nikdo mě nemůže pochopit ! Ani moje nejlepší kamarádka , která na mě div neupustí celou svou svačinu - chleba se sádlem . Je fajn , akorát má někdy divné chutě . Říkala , že až dostanu menstruaci , tak to poznám , ale stejně ji nevěřím.

Na oběd dneska nejdu ! Vydávají nějakou tu obyčejnou polévku , kde jsem už nejméně 5 krát našla různě dlouhé vlasy , a o druhém ani nemluvím . Co se dá dělat?

Jsem hloupá nána. Na ten oběd jsem měla jít za každou cenu !!! Nemusela jsem je zase vidět spolu. Ach Lukášku , tohle mě asi nikdy nepřejde . 

"Iveto ! Počkej !!! Kam valíš ?!! " zastavuje mě moje spolusedící.

" Domů . "

"Pojď...pojď se mnou . Vidělas už toho nového kluka z devítky? Balada . "

Bojuju sama se sebou , ale nakonec přece jenom jdu. Jako by nic se posadíme na  lavičku u hřiště a hltáme pohledem hráče.¨

" Támhle je, " špitne mi do ucha .

Podívám se tím směrem a málem by mě museli i zvedat ze země . Potřebuju kyslík . Vysoký , dlouhovlasý , opálený kluk v krátkých černých šortkách a  bílém triku ! To je nad moje síly .Páni........

Takový kusanec . To ať si jde Lukáš do háje .

Asi jsem se zamilovala........................


Wick
27. 07. 2004
Dát tip
Parricida - to je nářečím

Wick
27. 07. 2004
Dát tip
Parricida - by jste

Wick
26. 07. 2004
Dát tip
Zbyhoň - jo , no , nevykají , to je jen menší zvyknutí na střední , taky všem říkam profesor

Crystal
26. 07. 2004
Dát tip
No to je síla:)) Taky mám pocit, že je to hodně podobné tomu, co jsem psala ve třinácti letech. Z autorky možná "něco bude", jak se říká, pokud zapracuje na stylu a hlavně české gramatice a skladbě vět a vůbec...

chicoria
25. 07. 2004
Dát tip
Strašně se to podobá mýmu románku, co jsem napsala na základce.

Zbyhoň
25. 07. 2004
Dát tip
Hmm, docela příjemný otevření šesťačky…takový se obyčejně vidí jen v bravíčku :-) Oni vám na základce vykají? To sou mi vjecy… Parricida: Vysvětli mi prosím ten váš hvězdičkovací systém. To, co jsi napsal, znamená 0,5 z 5 možných, nebo 1,5 z pěti? Nebo ještě něco úplně jinýho? A jak ta stupnice postupuje, jak moc mistrovské musí dílo být, aby dostalo pět hvězdiček? A od kolika hvězdiček je tip? Připadá mi to hvězdičkování takový neosobní, statistický a myslím, že ho aspoň půlka nových autorů nechápe…

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru