Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

BAŽINY

Výběr: rebecca13
02. 08. 2004
3
0
3846

posílej

kupuj

nezavěšuj

vol

střelím

stůj

 

 

obálka

barevná

lucka

bílá

žabka

carevna

 

V BAŽINÁCH

 

 

 

posílej

kupuj

nezavěšuj

vol

střelím

stůj

 

 

V BAŽINÁCH

 


Jojo, davam prednos Curacau nebo čarasu :-). Co se tyce Bobra Bahenniho, pak dodavam toto: rika se, ze marne staveti dum na pisku - zkuste stavet hraze v bazine!!!

Dobra a chytra prasarna, pane inzenyre. Pravdou je, ze nebyt te diskuse dole, tak mi taky nedocvakne, kdes to sebral - i kdyz tucha byla.

no teda .... ;)

V bažinách... no... to je různý a moc to nevím. Jednak je to místo, kam carevič střelí kalenou střelu a pak tam najde Lucku Bílou, která upeče nejpěknější chleba, utká kobereček a tak... a jednak je to místo, kde si připadám tonout, někdy stačí nahlídnout do Spáje takové dámě, co občas jezdí stejnejma dopravníma prostředkama... noís kabátek ze zelený kůže... a že by šukala s krtkem, kdyby v tom plátku psali, že je to in, o tom není pochyb... v bažinách... no, bažiny jsou..., nevím. Pracuju pomalu a zase dlouho nebudu, nejspíš. A asi mám dva nějaký věci mezitím na Totemu... řekl bych.

Ani ne... imperatívy jsou z různých reklamních cedulí, které míjím estou do práce v tramvaji. Posílej – je nějaký operátor... nevím který – snad sms z dovolený... Nezavěšuj bude asi ten oskar, vol je ods: vůbec nechápu, jak někdo může volit stranu, která mu takhle rozkazuje... mně je třeba do prdele lézti (ostatně u ostatních produktů platí totéž... a ani to nezabírá... kokoty, co mi rozkazujou nevolím a nekupuju...)... stůj asi taky odněkud bylo... snad jenom to střelím jsem si vymyslel... ale to zas není ten imperatív imperialistickej. a pak jsou tam zas nějaký jiný střípky z ranní tramvaje...

Jo jo, porád stejnej cvok... :))

Excelentní !

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru