Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"Takže jsme se strašně ožrali.. "

17. 08. 2004
0
0
982

Takhle to někdy vypadá, když se lidi zabíjej. Jo a jsou tam sprostý slova, tagže pardon :o)

AHOJ! JAK SE MAS? HELE VIS,ZE SE LARINKA ZABILA?

CO? COZE? JAK TO MYSLIS?! CO TO MA ZNAMENAT! KENDY, JA VIM, ZE TO, CO SE V POSLEDNI DOBE STALO, TO, CO SEM TI UDELALA, JE NEODPUSTITELNY, A VIM ZE MI TO NIKDY NEODPUSTIS, ALE PROSIM - PROSIM!! NEMLUV TAKHLE! VZDYT VIS, JAK MI NA LARINCE ZALEZI!

NO.

COZE? PROC JSI TAKOVY CO JE S LARINKOU???

ZABILA SE.

CO TO VYKLADAS?!

STAL JSEM NA SKALE. ZASRANA SKALA. PAMATUJES NA SKOKANSKY MUSTEK, NA TU SKALU, JAK SME SE TAM SEZNAMILI, KDYZ SEM SE CHTEL TAKY ZABIT? VYBRAL SEM SI TEHDY TU SKALU, ALE SKAKAT JSEM NECHTEL, CHTEL SEM SI PODREZAT ZILY, ALE PAK SI TAM PRISLA TY, VIS? TAK NA TY SKALE, TAM SEM STAL A KOUKAL NA MORE A BYLA TAM LARINKA. BYLA TAM UPLNE NA KRAJI, DRZELA SE TOHO SRAZU A MELA DESNE ODRENY KOLENA A PRAVOU TVAR. A NECO V OKU. A JA K NI PRIBEHL A ONA SE DRZELA HROZNE DLOUHO ZE UZ ANI NEMOHLA MLUVIT A NEMOHLA RVAT. JA SEM NEVEDEL, ZE TAM BYLA, JA SEM TAM PRISEL A STAL SEM TAM ASI DESET MIN A AZ PAK MI DOSLO, ZE TY ZVUKY, JAKO KDYZ TAM NA KRAJI SKALY PADAJ KAMINKY - JAKO BY JE NEKDO ODLUPOVAL - JSOU NEJAKY PODEZRELY. A PAK SEM ZJISTIL, ZE TEN TICHEJ ZVUK JE LIDSKEJ PLAC TAK SEM SE SEL TAM KOUKNOUT A MALEM SEM JI SLAPL NA RUCE, JAK JE TAM MELA. ONA NA ME JEN KOUKALA A TEZCE TAM VISELA A JA SEM SE JI ZEPTAL, CO SE TO ZATRACENE DEJE A ONA SE NA ME JEN DIVALA - MELA MOC KRASNY OCI, PAMATUJES NA NE? A TAK SEM JI POMOHL, TRVALO TO NEJAKOU CHVILI, MALEM SPADLA! VIS MAM PRECE MALO SILY, NEUDRZEL SEM JI. ALE ONA JE SILNA, ZVLADLA TO. MELA BORDEL V OCICH A STRASNE PORANENY RUCE A TY NOHY A TAK. ALE TO JI SNAD ANI NEVADILO. ONA BYLA HROZNE V SOKU, NEMOHLA ANI BRECET, JEN SI SEDLA A POKRCILA NOHY A DALA SI RUCE DO KLINA. URCITE NEMOHLA BRECET, URCITE NE. A PAK SEM SE JI ZEPTAL CO SE STALO A ONA MI PO CHVILI REKLA, ZE SE CHTELA ZABIT. A ZE NIKOMU NENAPSALA DOPIS NA ROZLOUCENOU A ZE JI TO STVE. A JA REKL ALE PROC VZDYT UZ JE PRECE VSECHNO V PORADKU. ONA REKLA NENI NIC V PORADKU, KENDY, ALE TED UZ TO ASI NESTIHNU NAPSAT. TAK SEM JI OBJAL A REKL LARINKO, UZ JE TO DOBRY, TED UZ JE VSECHNO V PORADKU, UZ SE NIC NEMUZE STAT. A ONA JEN ZOPAKOVALA ZE UZ JE NESTIHNE, ZE VLASTNE VUBEC NIC NESTIHLA, ZE TO NEMELA DELAT. A REKLA DO PRDELE.

KENDY, TAK CO SE STALO?! KENDY - JA VIM, ZE SI ME TAKHLE CHTEL VYDESIT, ZE SE ZABILA, ALE UZ MI TO PROSIM NIKDY NEDELEJ. JSEM RADA ZE JE VSECHNO V PORADKU, MUSIM JI HNED ZAVOLAT!! VYDESIL JSI ME! KENDY, JAK TO BYLO S TOU SEBEVRAZDOU? TENKRAT JSEM NEVEDELA, ZE JSI SE CHTEL ZABIT!! ALE PAMATUJU SI TU CHVILI, JAK JSI TAM STAL A JA ZA TEBOU PRIBEHLA, ALE TO JSME SE JESTE NEZNALI, A STRHLA JSEM TE NA ZEM, ABYS NESKAKAL - A PRITOM JSME TAM Z TOHO SRAZU SKORO SPADLI I TAK! ALE KENDY, TY JSI MI NERIKAL, ZE JSI SE CHTEL PODREZAT, JEN JSI MI REKL, ZE JSI NECHTEL SKAKAT! JAK TO TEDA BYLO?

CHTEL JSEM SI PODREZAT ZILY, PROSTE JSEM SE CHTEL ZABIT. VSECHNO ME SRALO.

CO SE STALO, KENDY???

VZDYT TO RIKAM – CHTEL SEM SE ZABIT KVULI LARINCE! JESTE KDYZ TAM BYLA NA TOM SRAZU TAK TY SI ME NEZNALA A JA TEBE TAKY NE, ALE OBA JSME ZNALI LARINKU. AZ TED NA TY SKALE JAK SEM SE CHTEL ZABIT SI ME POZNALA!

COZE? KENDY, NEROZUMIM TOMU!!

ZALEZELO MI NA NI STEJNE JAKO TOBE!! NEJSI JEDINA, KOHO JEJI SMRT VZALA!

ALE LARINKA PRECE ZIJE! KENDY VZDYT JSI RIKAL ZE JSI JI POMOHL!! TAK KENDY REKNI MI TO VSECHNO!

--

KENDY PROC MI NEPISES! TAK NAPIS MI! CO TAM DELAS?? PROC MI NEPISES?

PROMIN,TED SEM NEMEL CAS - BYL SEM TED NA POHRBU A TO NENI DOBRY TAM PSAT ZPRAVY. ANI SEM NECHTEL, NEMEL SEM NALADU, OBULEL SEM JI JAK MALEJ FAKAN!!

KENDY TO JE MI LITO, KDO TI ALE UMREL? MINULE JSI MI NECO RIKAL O TVY NEMOCNY BABICCE.. TO JE MI MOC LITO. UZ JSI DOBRY?

JAKA BABICKA? TA JE UPLNE V PORADKU, ALE LARINKA MELA POHREB!!!!! SAKRA MLUVIME O TOM CELOU DOBU A TY FURT NECHAPES!!! BYL SEM NA POHRBU LARINKY!!!! VEDEL SEM, ZE TI NA NI MOC NEZALEZELO, KASLALA SI NA NI A JEN SI JI LEZLA DO ZADKU! URCITE TO TAK BYLO, VIM TO! NIKDY SE TI NECHTELO JI POMAHAT! PROC JSI JEN TAKOVA? PROC SEM TE JEN POZNAL? PROC SEM MUSEL BEJT NA TY SKALE A PROC SEM SI CHTEL PODREZAT TY ZILY? PROC SI TAM BYLA TY?!

KENDY ALE..CO TO PRECE RIKAS?? JAKEJ POHREB VZDYT LARINKA ZIJE VZDYT JSI JI Z TY SKALY POMOHL TAK KENDY!! TAK REKNI NECO! REKNI MI TO CELY CO SE DEJE. JA TAKOVA NA LARINKU NIKDY NEBYLA MILUJU JI NADE VSECHNO, LARINKA JE MUJ ZIVOT!PROC O MNE TAKHLE MLUVIS? PROC RIKAS ZE UMRELA! TOHLE UZ JE NA ME MOC, PROC MI TO DELAS? JA VIM, ZE JSEM TVYMU TATOVI NEMELA RIKAT, ZE JSI MEL POMER S JEHO MILENKOU, ALE BYLA JSEM OPILA! BYLA JSEM ZOUFALA Z TY BOURACKY KEVINA, BYL TO SAKRA MUJ KLUK A UMREL MI! UZ JSEM TI TO VYSVETLILA! COPAK JSI ME NEPOCHOPIL? COPAK NECHAPES, ZE MI UMREL KLUK A JA BYLA ZOUFALSTVIM OPILA! ZE JSEM BYLA U TEBE DOMA ABYS ME UTESIL A ZE SE TO TAK SPATNE SEBEHLO, ZE TAM PRISEL TVUJ TATA??? KENDY PROC MI TO TAK VYCITAS S TIM POMEREM, KDYZ JSI TU BOURACKU S KEVINEM ZAVINIL SAM!! NEVYCITAM TI TO, NIKDY JSEM TI TO NEVYCETLA A TY TO PRECE VIS! TAK PROC MI TO DELAS? PROC ME TAK DESIS Z LARINKY? JAKO BY NESTACILA SMRT KEVINA!! JENZE KEVIN JE PRAVDA A LARINKA NENI!!

VERIL JSEM TI, ZE MU TO NEREKNES! ZNALI JSME SE ASI JEN 2 DNY A UZ SEM SI TE POZVAL DOMU A MYSLEL SEM ZE TI MUZU VERIT ZE JSI KAMOSKA, PROTO JSEM TI REKL TO S TIM POMEREM! A TY TO HNED MUSIS VYSLEPICIT!! ZARLILA SI, VADILO TI, ZE NEJSEM TVUJ, ZE ME CHCE ZENSKA O 9 LET STARSI, CHTELA SI BYT MISTO NI! PROTO SI MU TO REKLA, NE PROTO, ZE SI BYLA ZOUFALA!

TY JSI SE S NI MILOVAL V AUTE KTERY JELO PO SILNICI A SRAZILI JSTE SE S
KEVINEM! A NIKDY JSEM TI TO NEVYCITALA!! PROC MI TO DELAS KENDY??

--

KENDY? TAK KENDY, CO JE S TOU LARINKOU, PROC MI NEPISES!! ONA NEBERE TELEFON, JEJI RODICE TAKY, ONA NEODPOVIDA NA MOJE SMSKY!!

UMRELA, TY KRAVO!! UMRELA!! KVULI TOBE JEN KVULI TOBE!! PROTOZE JSI JI PREBRALA KEVINA! ZA VSECHNO MUZES TY, KRAVO DEBILNI! NESNASIM TE, NESNASIM TVUJ USMEV, NESNASIM TVOJI TVAR, TVOJE MODRY OCI, NESNASIM JAK SE SMEJES A JAK MLUVIS! NESNASIM TE CELOU! ZABILA JSI JI! ZABILA JSI VSECHNY! I KEVINA, TVYHO MILACKA!! MUJ VZTAH S CARREY, TATA ME KVULI TOMU NESNASI TAKY! ONI SE SPOLU ASI ROZEJDOU A UZ JI JEN TAK NEUVIDIM! A ZNICILA JSI VZTAH NAS DVOU! COPAK NECHAPES ZE JSI VZALA ZIVOT VSEM V TVYM OKOLI? PROC TO SHAZUJES NA ME???!!!!

CO TO PROBOHA RIKAS..VZDYT..KENDY..LARINKA ZIJE!! VIM ZE MI CHCES JEN UBLIZIT, UZ SE TI TO POVEDLO, TAK S TIM PROSIM PRESTAN!

--

KENDY PROC MI NEPISES???!! NO TAK NAPIS MI JAK TO JE!

--

KENDY UZ ME SERES!! REKL SI, TY ZPROPADENEJ PARCHANTE, ZE SI JI POMOHL, TAK CO SI UDELAL?? MOJE VINA TO PRECE NENI.. TAK KENDY!! NEVEDELA JSEM ZE CHODIL S NAMA OBEMA, S LARINKOU I SE MNOU! NEVEDELA JSEM TO!

CO SI TO KE MNE DOVOLUJES? CO MI NADAVAS???!!! ZA VSECHNO MUZES TY, TY DEBILNI KRAVO!

Štvalo mě to. Strašně moc. Tak krátká Doba, co jsme se znali – snad tři dny - tolik jsem mu toho za tu chvíli odpustila, on mi toho tolik udělal, a já mu to nikdy nevyčetla! Vždyť mezi smrtí mladýho kluka a odhalený nevěry mezi otcovou milenkou a synem je životní rozdíl! Zabil ho Kendy, proč to vyčítá mě?
Tak jsem šla za Lárinkou, nevěděla jsem ale, jestli jsou doma, říkala mi, že někdy v tuhle dobu bude na táboře a tam telefon nebude mít a rodiče by měli být někdy v severní části státu. Chtěla jsem vědět pravdu! Chtěla jsem, aby mi řekla, proč chtěla opravdu skočit a chtěla jsem si s ní vyjasnit úplně všechno, hlavně Kevina!! Kendyho jsem teda poznala díky tomu, že jsem v depresi ze smrti svýho kluka Kevina šla na tu skálu, abych se uklidnila. Byl tam ale Kendy a chtěl se zabít kvůli Lárince. To jsem ho ještě neznala, ale znala jsem Lárinku. Zachránila jsem mu život a on mi řekl, že se jen chtěl zabít. Nevěděla jsem proč, ale nakonec jsme došli k tomu, že on byl ten, kdo zabil mýho kluka Kevina. Pak jsme šli k němu domů a já se z toho opila a řekla to o tom poměru jeho tátovi. To se stalo před třemi dny. Kendy je ale zoufalý z Lárinky, kterou jsem už několik dní neviděla. Tak proč mi nechce říct, co se stalo?!! Stála jsem před jejím domem, zazvonila jsem a nic se nedělo. Pak někdo otvíral dveře. Její matka. Když mě uviděla, lehce se usmála. Byla smutná. A pak když jsem si u nich sedla v obýváku a zeptala se, jestli za mnou příde Lárinka, řekla:
" Ještě to asi nevíš, ale zabila se."
Ještě to asi nevíš, ale zabila se.
Horší souvětí jsem nikdy neslyšela. Hořce jsem si vzpomněla, jak jsem často vykřikovala přes celou třídu na učitelku češtiny, že jsem horší souvětí neslyšela a že tohle souvětí opravdu nejde rozebrat. Takže omyl. Asi se vám, paní učitelko, omlouvám. Blbej sarkasmus. Je tak hořkej, svině jedna pošahaná. Vždycky když jsem byla zoufalá u těch souvětí, tak jsem byla sprostá. Všechno se opakuje. Ale to už nejsou jen připitomělý slova v připitomělym souvětí. Ty slova dávaj dohromady ne souvětí, ale pravdu. Krutou.
"Nevěřím tomu." Vždycky když jsem zoufalá, jsem sprostá a říkám věci jinak, než si myslím.
"O tomhle bych opravdu nežertovala." Řekla to hrozně klidně.
"Nikdy jste nebyla konzervativní a byla jste samá sranda a ze smrti jste si utahovala. Pamatuju si to." Když jsem zoufalá, tak jsem sprostá a říkám věci jinak, než jsou, a lžu. Do prdele.
"Byla na skále, Skokanský můstek se jmenuje, je to u moře, je to místo zamilovaných a sebevrahů. Určitě to místo znáš," řekla chladně. Její matka je konzervativní a neví co je legrace a smrti se strašně bojí. Proto se dala na víru. Bůh na ní ale kašle, jak vidim.
"Jo."
"Chtěla skočit. Skočila, ale nakonec se stejně chytla skály a hrozně dlouho se tam držela. přišel ten chlapec - její kamarád Kendy a zachránil jí - "
Tak tohle mě štvalo. Co jim sakra je??
"Co se to s váma děje? Spadli ste všichni z nebe nebo co? Zachránil jí!! Možná udělala blbost, ale žije! Chápete to?! Proč hned všichni děláte, jako by umřela!" Copak jsou všichni úplně blbí?
Dívala se na mě příšerně konzervativně.
"Takže jí zachránil a povídali si spolu. Říkala něco o tom, že nestihla napsat dopisy na rozloučenou a - a že už je ani nestihne, když tady teď je Kendy," pokračovala plynule, aniž by cokoliv řekla k mýmu hysterickýmu dodatku.
"Jistě, to už jsem slyšela, pokračujte,"mávla jsem znuděne rukou. Chtěla jsem vědět, co z ní vypadne dál.
"Pak se společně zvedli," - slzy se jí najednou prudce nahromadily do očí - "zvedli se a Lára ho chtěla obejmout," skončila.
Asi jsem její matku opravdu nikdy neměla ráda, ale došlo mi to až teď.
"Jistě, chtěli se obejmout. A objali se?" řekla jsem trochu nepříjemně ironicky zabarvenym hlasem. Asi jí fakt nenávidim!
"Objali se a pak ... pak Lárinka řekla 'tak sbohem, Kendy, vždycky jsem tě měla ráda' rozběhla se a skočila ze srázu. Už navždy." Brečela.
Brečela jsem taky. Šíleně, šíleně jsem bulela. Jako nikdy. Lárinka. Moje Lárinka. A Kendyho. A Kevinova. A celýho světa!!! Ale hlavně moje. O tomhle jsem přemýšlela a proto jsem brečela tak moc, že jsem se nakonec z toho zchlastala. Její matka ležela na pohovce a brečela a já odešla do kuchyně a přes slzy a řev deroucí se mi ze chřtánu jak nikdy jsem vytáhla z nějakýho baru, nebo co to bylo, lahev slivovice. Bar sem moc nerozeznala, ale slivovici jo. Nikdy jsem slivovici neměla ráda, ale pila jsem jí, když jsme se opíjeli s kamarádama. Naposledy jsem pila před třemi dny po Kevinově bouračce a teď kvůli smrti Lárinky, o který mi nikdo neřekl. Najednou se pořád ožírám ze zoufalosti, ne pro ten pocit opilosti a pro zábavu. Už to nikdy nebude jako dřív. Tahle zasraně ohraná věta je bohužel tak trapně pravdivá. Takže sem vyběhla ven. Před domem stál ten idiot Kendy. Měla jsem ho ráda, ale tak docela jinak. Přitahoval mě něčim od první chvíle, co jsem ho uviděla na tom srázu, a já jeho taky, ale moc jsme si nerozuměli. Byl divnej. Jak jsem tam stála s tou lahví slivovice, přes slzy se mi zprotivil ten pohled na jeho tmavý podlouhlý vlasy a bledej obličej. A má hnusnej batoh, a co je na tom, že je značkovej a ta značka je hodně oblíbená. Ten batoh byl divnej, ale protože byl zrovna jeho, dřív mi nevadil. Teď už jo.
"Krávo." Oznámil mi lehkym veselym tónem. Debil.
"Debile."
Nic.
"Za nic nemůžu." To jsem řekla já.
Nic.
V tu chvíli, jak jsem mu koukala do tváře, mi konečně došlo, že on je ten poslední a možná ještě dál za poslednim, se kterym bych měla udržovat přátelství, přestože se tomu, proč jsme se vlastně spolu bavili, přátelství říkat moc nedalo. Už mu nebudu nevyčítat tu bouračku. On za ní může, jen on.
"Pojď si se mnou dát, Kendy." Když jsem zoufalá, jsem sprostá a říkám jiný věci, než si myslim, a lžu a jsem naprosto zoufalá. Proto pak říkám nesmysly.
"Tak jo."
Takže jsme se strašně ožrali. Řekla jsem mu, že ho strašně nesnášim, protože ho mam ráda a on mi řekl, že on taky. Ale že on mě snáší a má mě rád. Začali jsme spolu chodit. Byl to spíš vztah jen pro přitažlivost, snad ani nic víc. Ale pak jsme se začali poznávat. Zamilovali jsme se do sebe. Oba dva. Už to nebylo tak, že jsem ho nenáviděla, kreténa podělanýho, už to nebylo tak, že všechny blitky, co jsem ze sebe kdy dostala, kéž by byly směřovány na jeho hlavu. Teď už jsem ho milovala. Ksmrti. A on mě snad ještě víc. Chodili jsme spolu čtyři roky a v 21 letech jsme se vzali. Jsme spolu 5 let a je nám dobře. Lárinka je mrtvá, Kevin taky. Ta milenka, Carrey, si vzala jeho otce a po 2 měsících se rozvedli. Carrey ho pak zabila. Lárinčina matka mi odpustila a pak spáchala sebevraždu a my jsme se po svatbě odstěhovali z toho hnusnýho New Yorku, kde jsem přátele získala a ztratila. Nesnáším New York.

Gonsales
10. 01. 2005
Dát tip
no docela hardcore. ale asi mi vadi ze to je zasazeny do ameriky;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru