Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Patriarcha 1. část

20. 08. 2004
0
0
1142
Autor
Neutrin

je to jednostránková \"povídka\" pro zasmání

Toto dílko a názory v něm berte prosím s rezervou J

 

 

Patriarcha

 

 

… pro obranu svodody a nezávislosti České Republiky jsem připraven obětovat i svůj život.

 Tak přísahám.

TAK PŘÍSAHÁME!

 

            Den jako ten dnešní se vryl do paměti tohoto malinkatého nárůdku víze než co jiného. Bylo to před rokem...

            Napjatá politická situace na západní politické frontě začala pomalu, ale jistě přerůstat v krizi. Poté co se Česko - Americké vztahy ochladily na bod mrazu k tomu muselo dojít, otázkou bylo jen kdy, kde a jak.

            Všechno to začalo tím, že Budvar vyhrál soud o obchodní značku Budweisser a úspěšně konkuroval firmě Makrosok [čti makrošok] (programátoři na volné noze raději polévali PC kvalitním českým pivem než infikování novou verzí MS Woknas 8965) další ranou pro všemocné h-USA byla firma MŠ (mateřská školka) s jejich revolučním pojetím operačního systému HOUPAČKA jenž střídavě padal a držel fest čímž předčil nevypočitané (nevypočitatelné) Woknas. Rozhořčení američané podali stížnost na nejvyšší soud v Haagu pro zničení jejich monopolního postavení s firmou Makrosok a uvalili na Českou Republiku embargo s vyjímkou vývozu hokejistů pro NHL. Američané se rozhořčily a celé dny protestovali proti diplomatickému řešení středoevropské krize. Česká Republika mezitím dosáhla nevídaného rozkvětu vnitroekonomické situace.

            Toho dne se od západu zatmělo nebe, to Američané na zádech svých vojáků nesli celou severní flotilu, doslechnuvši se, že máme vodní nádrže a rybníky. Jejich neviditelné letouny (již z dálky detekované tamarou) přikryli slunce a nastala doba temna. Jednotky Delta Force překročily státní hranici obaleni zahryznutými psi. Výsadky Rangers útočily na pozemní styčné cíle a v převlečení za turisty ze západu je obsazovaly. Zruční však vykukové čeští připarvily tuto armádu ne jen o morálku, ale i o výstroj a výzbroj. Nemálo z nich se dobrovolně vydalo do zajetí dálniční stráže na E55 a za tuto chybu zaplatili v markách, dolarech i librách. Z Vltavy a Labe se počali vynořovat temné stíny SEAL kteří byly v tom okanžiku vzati útokem skinhedy a zahnáni zpět do vody. Na druhém břehu začali romové vrhat kameny v touze zabít skina a tak SEAL-ové padli.

            Po tomto fiasku s přímím útokem zkusili to Amíci od lesa. Hordy tajných agentů CIA se pokusily napadnout centrum firem Budvar a MŠ.

            Po průniku do Budvaru to šlo celkem dobře, ale jen do té doby než začali vypouštět mladý ležák. To čeští sládci nesnesli a s nasazením vlastních životů zachraňovali zlatý mok a poté opily agenty třemi půllitry té naší dvanáctky. Opilí agenti neschopni slov a činů padli za oběť našemu pivu a odpřísáhli mu věrnost na věčné časy.

            To agentům v MŠ se dařilo již od počátku zle již při vstupu byly prozrazeni alarmem z vhodně rozestavených mimin. Po průniku došlo k protiakci stříkacími pistolkamia přesnidávkovými granáty uzemňující oslepené agenty ze stoprocentní přesností. A příchod vychovytelky uvěznil agenty v postýlkách přičemž zmeškali svůj odlet a zůstali tu jako vězni pod průlezkami. Svázáni švihadly.

 

Tímto končí první díl n-dílného PATRIARCHY      JNeutrinJ


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru