Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Historie mého onanování aneb děláme to všichni, a kdo to popírá, dělá to nejvíc

24. 08. 2004
1
0
926
Autor
Mnichovec

Poprvé jsem onanoval ve svých osmi letech. Bylo tehdy jaro, já seděl sám ve svém pokojíku nad nějakou knížkou, ale knížka zřejmě nebyla moc zajímavá, protože můj pohled brzy sklouznul k mým kalhotám. Odhrnul jsem látku a podíval se na pindíka a poprvé se v životě vážně zamyslel, co že to mám vlastně za podivný orgán. Ano, už jsem slyšel od bratrance, k čemu to slouží kromě čůrání: že prý když se zasune do nějaké holky, tak dostane dítě. Sice jsem stále nerozuměl, jak by se tam dostal a jakým mechanismem to může vést ke vzniku dítěte, ale holt mi bylo osm.
A jak jsem ho tak mnul v ruce - tenkrát byl ještě bez ochlupení - postavil se mi. Poprvé jsem se vážněji podivil nad touhle zvláštní vlastností svého údu i nad tím, že předkožka se dá volně sundávat a zase vracet na žalud. Napadlo mě, co by se stalo, kdybych ji stahoval a vracel zpátky velkou rychlostí a po dlouhou dobu, protože tento pohyb ve mně vzbuzoval zvláštní pocity. A tak jsem to zkusil. Čím dýl a čím rychleji jsem to dělal, tím zvláštnější pocity se dostavovaly. Podbřišek se mi začal podivně stahovat. Chvíli jsem toho radši nechal, protože jsem měl strach, abych si nějak neublížil. Ale pak mi zvědavost nedala a pokračoval jsem. Asi po pěti minutách k tomu došlo, najednou už jsem vůbec neměl chuť pokračovat, penis se mi napínal v nepravidelných stazích a žalud byl rudý a rozpálený od intenzivního přetahování předkožky. To byl můj první orgasmus, i když jsem to tenkrát ještě nevěděl. Poté jsem tento pokus opakoval ještě častěji, protože v pocitech, které to vyvolávalo, jsem našel zalíbení.
Brzy na to jsem se z nejrůznějších knížek začínal dozvídat, jak se to tedy s tou celou věcí vlastně má. Pamatuju se, jak mě tenkrát strašně vzrušovala pasáž z jedné knížky, kde se poměrně nevinně psalo: "Pohlavní styk. Při pohlavním styku zasune muž napřímený pohlavní úd do pochvy ženy. Po chvíli svalové stahy vypudí z varlat přes pohlavní úd do pochvy roztok, který obsahuje spermie. Tento proces se nazývá ejakulace." I když se tu vůbec nerozebíralo, proč k tomu dojde a co se během toho mezi mužem a ženou děje a jak to vypadá, moje bujná fantazie pracovala tak, že jsem při čtení těchto řádků brzy dosáhl orgasmu, ani jsem už nemusel tolik pracovat. Od toho mě navíc dost bolela ruka. Postupem času se ale schopnost vybičovat zvětšovala, takže jsem se nemusel tolik snažit a ke vzrušení mi už stačilo míň času i síly.
Asi ve dvanácti letech jsem měl při jednom takovým pokusu první ejakulaci. Byl jsem rád, že dospívám v muže, na druhou stranu to předtím zase bylo pohodlnější. Teď musel člověk dávat pozor, kam míří, aby někde něco neušpinil. Obvykle jsem nechával sperma vykapat na koberec, kde ho husté chlupy beze stopy pohltily.
Postupem času, také jak jsem se o věcech spojených s mou sexualitou dozvídal víc, jsem začal vymýšlet různé zlepšováky. Hledal jsem různé otvory, do kterých by se penis vešel, smůla ovšem byla, že většina jich byla menší, než jsem potřeboval. Záviděl jsem tehdy holkám, u kterých jsem si myslel, že je spousta předmětů, které do sebe mohou strčit, a že vůbec mají celé to onanování mnohem jednodušší, pohodlnější a také nenápadnější. Objevil jsem, že když vytahám z gauče matrace a poskládám je vedle sebe na podlahu, vznikne měkký lůžko, který má navíc uprostřed přesně tu štěrbinu, kterou tolik potřebuju. Akorát jsem musel trochu dávat pozor, protože matrace měly po boku často kovový zip, o který to nedrhlo dvakrát příjemně. Ale také byl tento způsob hodně časově náročnej a musel jsem být stoprocentně sám doma, takže se nadal příliš často používat. Zkoušel jsem tedy způsoby jednodušší, ale míň pohodlný, například strkat ho do škvíry v radiátorech nebo mezi různé dveře (také u ledničky), ale to nebylo ono.
Tak jsem si jednou doma tajně o samotě vyrobil z moduritu nádobu přesně na míru, aby tvarem co nejvíc připomínala pochvu. Byl to vlastně válec složený z malých nudliček moduritu poskládaných jako lano kolem dokola. Aby penis líp procházel a nedrhnul, namazal jsem si ho nejdřív trochu mastným krémem. Později se mi pomůcka rozpůlila a nedala se už používat. Našel jsem doma alespoň jednu vázu, která jakž takž vyhovovala (když jsem ho namazal, aby prokluzoval).
Často jsem taky masturboval nad knížkou nebo časopisem, četl jsem různý dívčí časopisy, kde byly velký barevný fotografie a poučení o nejrůznějších polohách. Taky Kámasútru jsem četl, ale bylo to nějaký starý a ještě poměrně cudný vydání, takže bez obrázků, a navíc ve slovenštině, takže jsem všemu ani nerozuměl. Dokonce jsem jednou u bratra vyštrachal pod postelí nějaký tvrdý porno, který někde sehnal. Já bych asi nikdy nedokázal zajít si ke stánku a koupit si něco takového.
Taky si vzpomínám na moje první setkání s kondomem. Ve škole na ně tenkrát byl automat, takže jsem si jednou nepozorovaně krabičku koupil. Když jsem si ho poprvé navlíkal, vystříkl jsem vzrušením ještě dřív, než jsem ho stačil pořádně přetáhnout. Podruhé to nebylo o nic lepší a já myslel, že ho snad nikdy nebudu moct používat, když mě už to nasazování tolik vzrušovalo. Později už se to zlepšilo a já jsem s ním někdy chodil třeba i spát a čekal, co to udělá, když ho budu mít na sobě celý den. Neudělalo to nic. Jednou jsem se do něj zkoušel i vyčůrat, ale to moc nefungovalo, protože prezervativ se pod tíhou moči začal stahovat.
Když už mi bylo asi patnáct, dozvídal jsem se i o různých jiných formách sexu. Třebaže existuje také orální sex. Přemýšlel jsem jak to vyzkoušet a nakonec jsem na to přišel. Protože jsem docela ohebný, stačilo lehnout si na záda a dát nohy za hlavu - to je takzvaná poloha pluhu podle jógy. V tom okamžiku se mi penis ocitl přímo nad hlavou a já se ho skoro mohl dotknout jazykem. Postupným cvičením jsem pak dosáhl dokonce až toho, že jsem v týhle poloze vstrčil do úst celý žalud. Bavilo mě vždycky si ho předtím pocukrovat a potom z něj tu sladkost slízat. Akorát jsem musel dávat pozor, když se blížil orgasmus, abych se stačil včas rozkulit a nechat se vystříkat stranou. Jen asi dvakrát jsem měl tu odvahu nechat si nakapat sperma do úst a pak ho spolknout. Totiž chuť na to má člověk vždycky, ale jen před vyvrcholením. Pak se jeho názor ve zlomku sekundy změní a před spermatem radši uhne.
Také jsem pochopitelně masturboval úplně všedně v posteli a představoval si přitom, jak to dělám se svojí milovanou a vymýšlel přitom nejrůznější bláznivé polohy. Ale vždycky jsem rád experimentoval. Tak jsem například zjistil, jak výborně se souloží s banánovou slupkou - jen musí být dostatečně velká a nerozřezaná na moc plátků. Je uvnitř vlhká, hezky to klouže, brzy se zahřeje na teplotu, jakou má penis, a po použití ji prostě vyhodíte. Taky jsem jednou zažil, jak vzrušující je stoupnout si do vany jenom v tričku a začít se v něm sprchovat. Tričko pod teplou vodou ztěžkne a přilepí se na tělo. V tu ránu byl můj úd ztopořen. Mohu jen doporučit.
Na zatím nejdokonalejší náhražku holky jsem přišel asi před rokem. Objevil jsem totiž na půdě krunýř, který dřív nosil můj bratr, aby měl rovný záda. Krunýř tedy poměrně věrně kopíruje lidskou postavu. Vzal jsem ho, vycpal peřinou a do příslušné oblasti pod vhodným úhlem zapasoval již zmíněnou vázu, která mi odpovídá velikostí, a vymazal vnitřek krémem. Měl jsem tak připravenou jakousi panu sice bez hlavy, ale zato s celým tělem a hlavně s tím nejdůležitějším otvorem. Takové onanování už dost připomínalo opravdovou soulož. Ale je taky docela časově náročný.
Ale přes všechny ty zlepšováky - s živou holkou je to stejně nejlepší... nemám pravdu?

kissselka
11. 05. 2005
Dát tip
ty vole Mnichovec.. tebe chci potkat!!! Ty seš naprostej hračička a husťák ;))) Přeju hodně další inspirace.

srha
25. 08. 2004
Dát tip
ohoho! Tak, beru to jako autorskou licenci... jinak lidsky: Pamatovat si, kdy jsem prvně onanoval? No hochu... to ti fakt nevěřím...! Já si to nepamatuju ani náhodou. Zřejmě teda onanuju častějc a už mi to dávno splynulo... Jediný, co si pamatuju, byl pocit paniky, co to vlastně je... celý to porběhlo asi tak, že to bylo jako libý (dost:))) ale děsila mě ta erekce:)))) Jo jednou možná příjde doba, kdy mě opaět začne erekce děsit... ale z úplně jinejkch důvodů:) jinak myslím, že to umístění do osmi let by mohlo sedět... (mohlo by to bejt i dřív...) a v klidu se přiznám, že z první ejakulace (a opět si nepamatuju, kdy to bylo) jsem měl taky paniku...:) Jinak k textu - celkem jetý; trochu vtipu bych si i dopřál.

elfka_Sea
24. 08. 2004
Dát tip
ps. kdo to popírá dělá to nejvíc- keci.

tak to je hustý:)))))))))) chlape ty si fakt vynálezce. jen za to tip jak hrom:)))))))) i když upřimě z pohledu holky jsem na tom byla stejně!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru