Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blázním

26. 08. 2004
0
0
615
Autor
James_Bond

Těchto pár slov jsem napsal své sestře na třicáté narozeniny.

Blázním…….

 

Zklamat Tebe je jako jít rájem a nevědět o tom. Nevědět, že vše co je kolem nás stojí za to ochutnání a poznání. Člověk jen tak málo ví a mnozí ještě méně chtějí vědět. Chtít a mít je rozdíl který nás rozděluje na tábor spokojených lidí a ty druhé. My první se těšíme neustálému výsluní bez mráčků. Ty druzí se topí v nekonečné řece nevědění. Je jen těžko uvěřit, že chodíme po stejném chodníku, jíme stejná jídla, možná jen méně kořeněná a přesto jsme tak jiní. Jsme opravdu tolik odlišní? Ani ne. Jen je možná méně těch co by jim vadilo Tě zklamat. Mě by to vadilo a trápilo. Nevím kde je ta hranice vědění a právě proto jsem tak šťastný. Jsem šťastný, když si neuvědomuji do které skupiny patřím. Jedno ale vím zcela jistě Vím, že bych chtěl patřit do krajiny kam chodíš i Ty. Stál bych hned vedle Tebe, pokud bys o to jen trošku stála. Snad trošku víc.

Otevři oči a pojď semnou na louku za ranního rozbřesku, která nám tak nepopsatelně příjemným způsobem orosí nohy. Nevím jestli Tě chci zklamat, ale vím že až půjdu rájem, tak chci o Tobě vědět.

 

Usměj se zlatíčko, máš přece ……


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru