Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

hříbek

10. 09. 2004
5
0
1483
Autor
kulička2

V úterý jsem byla na houbách.. sucho, pusto ... opět nerostly.Ač houby k jídlu nasnáším, houbaření miluji. A tak jsem byla trochu smutná že nesu domů prázdný košík....

Hnědá hlavička v mechu se choulí

chudinka mech má na čele bouli.

Nějaká splašená srnka či laň

omylem šlápla mu naň.

 

Hlavička schovaná v náručí mechu

klobouček  zakrýva  zeleň

hříbek občas zalape po dechu

v duchu si říká:"teď neleň!!"

 

Ten kdo chce vidět lidi a svět

musí se náramně snažit

koukej mi poporůst nožičko hned

ať můžu se k obědu (v těstíčku) smažit.

 


kulička2
20. 06. 2006
Dát tip
F.Pišta H. Hele!!já ti dám mameluku.Nevzdávám spoustu věcí, ale třeba tohle jo.Tohle mi fakt nejde.A navíc koukám že mám ve slově byly měkouše:-)) to by se taky stát nemělo:-) ...A tu situaci na písmáku s Wel naprosto chápu.Četla jsem i snad vše s tim souvicející.I _Jiko_ mi něco říkal.Naprosto chápu a souhlasásím s vámi. A navíc se mi zdá, že to tady občas funguje jak chat.Něco jako "seznamka"??.Hodně lidí se bojí říci svou kritiku..jen aby třeba svého kamaráda neschodili.Znají se ze čtení atd..a tak se navzájem pochválí.Někdo se snaží napsat nějaké dílo(né zrovna já) :-) a opravdu!!! stojí o opravovou kritiku..aby se třeba vypiloval.Ale pod jeho dílem je akorát plácání. Četla jsem i tvé zveřejnění toho, co jste si psali s Welou. Nesouhlasím!!! s tím zvěřejňovat věci co si lidé píší soukromě. Ale myslím si, že tohle zveřejnění, byl velký zlom na písmáku.

Nevzdávej to, mameluku!

kulička2
19. 06. 2006
Dát tip
for Pišta- to byli jen pokusy před dvěma lety.Už se raději věnuji svým obrázkům,hrnečkům,tričkům:-)) lidičkám atááák.Fantazii to já mám,ale teď už vím, že ji musím uplatnit jinde.

Fantazie by tu byla. Teď ještě dopilovat tu rytmiku:)

Kačík
11. 12. 2004
Dát tip
Je to moc pěkný... típek

guy
29. 09. 2004
Dát tip
teď sice něco napršelo, ale zase je zima ... ale některý ještě porostou ... třeba lysohlávky ... :-)

vesuvanka
10. 09. 2004
Dát tip
Roztomilé.... tip Básnička mi připomněla dávnou příhodu, kdy jsem chodila s malou dcerkou po lese (já houby hledat neumím) a ukazovala jí krásy přírody - spadané žaludy, listí a šlápla jsem na něco tvrdého, říkám si, nějaký veliký žalud.nebo kamínek.. tak jsem se pro něj shýbla a on to byl malý hříbeček....

dadik
10. 09. 2004
Dát tip
že by se na to hříbek těšil???no asi je...tak jo...t

kulička2
10. 09. 2004
Dát tip
děěěěkuji za šTÍP..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru