Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nečekané Zjištění 1.díl

13. 09. 2004
0
0
3891
Autor
Wedge

Tak tohle je první díl mé povídky s Názvem Nečekané Zjištění. Tahle povídka má zatím 3.série po deseti dílech a do budoucna chystám celkem 5.sérii. Nejnovější díla naleznete na www.fancz.net

Nečekané zjištění. 1.díl

Cheyenská základna 6:45

"Neplánovaná aktivace brány! Všechny obranné jednotky na svá místa!" se neslo v rozhlase spolu s poplašnými sirénami. Na chodbách již probíhali všem známé manévry. Jack se právě dostavil do řídící místnosti ve stejné čase, jako generál. "Máme nějaký kód?" zeptal se generál."Ne" odpověděla Cartrová. "Že by Go'aldi?"  "Myslím..." V tu dobu všichni odletěli 2 metry od pozice, kde se právě nacházeli. V horní části Irris právě něco prorazilo, něco co vypadalo jako elektrický výboj a prorazilo to až to druhého patra. "Uzavřete štít!" vykřikl Hammond, ale v tu chvíli se brána deaktivovala. "Sakra co to bylo?" řekl trochu vyděšený Jack. "Nemám tušení." řekla Cartrová.

Cheyenská základna - zasedací místnost 8:00

"Nemám vůbec tušení, co to mohlo způsobit." zakončovala svoje hlášení o škodách Samanta. "Neznám žádnou takovou Goa'ldskou zbraň, která by měla takovou sílu" poznamenal Tiel‘c. "To nemusela být Goa'ldská zbraň." řekla Sam. "A co to podle vás bylo?" zeptal se Hammond. "Pane, na Irris se aktivoval 8. symbol, což znamená, že to přišlo z jiné galaxie." Ihned se ozvalo, že to není možné, ale Cartrová však všechny tyto řeči odbyla jednou větou: "Pane, my vůbec nevíme, kde Antikové postavili Hvězdné Brány a díky naší poslední misi víme, že můžeme do jiné galaxie cestovat." ( při poslední misi objevila SG-1 Antické město, odkud všechny předměty bezpečně dopravila do oblasti 51, kde se překládají nápisy. Jeden z prvních přeložených byl na středním přístroji, který údajně dodává bráně dostatek energie na cesty do jiných galaxií a zdroj je nevyčerpatelný.) "Na další desce jsme našli adresu do jiné galaxie a  právě jsme ji chtěli vyzkoušet, ale někdo nás odtamtud předběhl.“

Po hodině zjišťování informací a oprav, mohli vyslat sondu tam, odkud přišel ten energetický výboj. "8. symbol zadán - start" oznámil seržant a brána se aktivovala. "Pošlete sondu vpřed!" zavelel Hammond. Sonda projela bránou. "Přijímáme signál ze sondy" oznámila Cartrová.

Konec prvního dílu.

Nečekané zjištění. Co se skrývá na druhé straně?
Wedge
14. 12. 2004
Dát tip
wedge.site.cz nové webovky

Wedge
14. 10. 2004
Dát tip
wedge.wz.cz mimo provoz.

Wedge
29. 09. 2004
Dát tip
Tak já jsem přidám všechny co jsem napsal, ale to by bylo na dlouho, to se vyplatí víc podívat se na wedge.wz.cz

Wedge
19. 09. 2004
Dát tip
To sem neřekl. Jinak stejně na internetu nejsem tak často a podle vašich názorů, soudím, že nemáte zájem o další díli.

StvN
19. 09. 2004
Dát tip
Já osobně zájem nemám. Především proto ne, že už jsou napsané a tudíž lepší nebudou.

StvN
18. 09. 2004
Dát tip
Bože. Copak jsi tak omezenej? Zkrátka se chovej podle rčení: Mladost radost a zapomeň an to, že tě internet udělá šťastným.

Wedge
17. 09. 2004
Dát tip
Proč život?

chicoria
15. 09. 2004
Dát tip
No taky bych se radši přikláněla k tomu, abys nechal stargate napokoji. Ten seriál je dokonalej a tohle je....prostě divný. To je jako kdybych já chtěla napsat další díly k Lost world:-)

Wedge
15. 09. 2004
Dát tip
Jestli se vám tohle nelíbí, tal to jste nečetli asi největší maglajs (SG+Star Trek+ ještě něco) Republica.

Wedge
15. 09. 2004
Dát tip
Mě psát baví a hlavně já jsem na sport od přírody nemehlo a to radši budu programovat stránky.

StvN
15. 09. 2004
Dát tip
A kdo říká, že bys to měl umět? Prostě jdi ven a nekaž si život a zdraví u kompu.

remik
13. 09. 2004
Dát tip
no tak dalsi pokracovani SG-1 zatim docela normalni - uvidim jak celek, pak dam vedet vic.

Wedge
13. 09. 2004
Dát tip
No už to posílám.

Wedge
13. 09. 2004
Dát tip
No poslal jsem 3.díli. Takže zíra tu budou.

Wedge
13. 09. 2004
Dát tip
Jestli někdo má zájem o první sérii Nečekaného zjištění, tak ať mi napíše na meil a já se pokusím co nejrychleji opravit chyby a poslat žadateli.

StvN
13. 09. 2004
Dát tip
Jakože mám SG rád, tohle nemusim. Akorát to przníš. Je obdivuhodné, že tolik píšeš, ale tohle se vážně hodí spíš na speciální stránky, protože pochybuju, že by sis vzal z kritiky k prvnímu dílu poučení a všechny nadcházající bys přepsal. Jinak omluv mou kritiku, na tvůj věk je to dobré, ale také vzhledem k tvému věku bych ti doporučil jít si zahrát fotbal a neztrácet čas s literaturou.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru