Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslední ohlédnutí

13. 09. 2004
1
0
1193
Autor
Ka_9

Každý den cestou domů jsem ji potkával v parku.Pokaždé jiná a přesto pořád krásná.Kdykoliv jsem ji viděl,měl jsem pocit,že jsem se ocitl tváří v tvář opravdové víle.Skutečně tak vypadala.Byla štíhlá a krásná.Nosila letní šaty,které jí lehce poodhalovali dekolt.Na nohách,snědých a zcela dokonalých nosila lehké sandálky.Chodila tak lehce,až to vypadalo,že se vznáší.

  A její tvář?Mřla výrazné rysy a jemný nosík a studánkově modré oči.Její rty jako by vyzývaly k polibku.Dlouhé,ebenově černé vlasy nosila stažené do ohonu.

  Potkal jsem ji i tenkrát a poprvé našel odvahu se na ni usmát.Opětovala mi  úsměv.Toho večera jsem přemýšlel,jak ji další den oslovím.V hlavě se mi rodily situace a fráze tak otřepané a nenapadala mě ani jedna spásná myšlenka.A tak jsem usínal s hlavou plnou starostí.

  Následujícího dne jsem přišel do parku dřív a čekal za stromem ,až půjde a já ji budu moc vyjít naproti.Čekal jsem dlouho.Už jsem pomalu ztrácel naději že přijde.A pak se objevila.Ale nebyla sama.Vedle ní,ruku v ruce,šel mladík mého věku.Zůstal jsem stát za stromem jako zkamenělý.Když prošli kolem mé skrýše,vylezl jsem a vyrazil k domovu.Po pár krocích jsem se zastavil a naposledy se za ní ohlédl,zrovna ve chvíli kdy mladík přitiskl svoje rty na její.


Figo
23. 06. 2005
Dát tip
Na to že to píše holka z pohledu kluka je to docela dobrý. To jsem nevěděl jak dokážeš popsat takový pocity kluka a jeho vjemy. Možná že jsi byla v minulým životě nějaký BOY. Je to taková červená knihovna-takže nic pro mě. Ale rád jsem si to přečetl!!!

Ka_9
06. 10. 2004
Dát tip
Ivo moc ti dik za všechna ohodnoceni mych del.Potešila si mě a tak doufam že mě potěší i Božena které jsem Poutovou růži napsala jako sloh...

Jeheheman
01. 10. 2004
Dát tip
Ale.. tak v Bravo girl by to možná vzali, vždyť toto je přesně ta věc, jaké ty holky chtějí číst a dávat za ně kapesný.. takže z tohoto pohledu to není špatné a napsáno to je hezky.

I_v_a_n_k_a
01. 10. 2004
Dát tip
no,ono vymyslet dneska něco originálního je velice těžké....nejde ani tak o nápad,ale jak si to napsala....na náš věk si myslim,že celkem obstojně a pěkně...nesedí mi teda téma,ale používáš dobrý výrazy a to se mě skoro nikdy nedaří...gratuluju

Ka_9
16. 09. 2004
Dát tip
Diky za názory:)

Problém je, že tohle každý čtenář zná. Napsalo se toho podobného kvanta, takže pokud se to nepojem nějak zajímavě, tak to moc nemá šanci na úspěch. A ještě když je to tak krátké, tak to vlastně ani nejde...

remik
13. 09. 2004
Dát tip
no, to tak byva tak alespon priste treba ty uvidis kluka za stromem. nevim, co ti mam na to napsat za kritiku,

wazzup
13. 09. 2004
Dát tip
nic novýho... otřepaný téma a ani styl mě nazaujal:(

StvN
13. 09. 2004
Dát tip
Nechci se tě dotknout, tak radši nebudu kritizovat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru