Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fušer

03. 10. 2000
0
0
1235
Autor
mulis

Mám strašmě rád fernet, poraďte mi, jak tam mám místo mlíka dát právě ten fernet

Co se děje v muži co pak má asi na mysli když husí má kůži a pije mlíko nakyslý. Co se děje v ženě co pak má asi na duši Ptám se poníženě zda-li je v tom až po uši. Tak tu básník sedí a na své hloupé otázky hledá odpovědi - zase fušuje do lásky.
Miroslawek
04. 10. 2000
Dát tip
Docela dobrá říkanka, jen v první sloce kulhá rytmus. Co se týče fernetu,navrhuji rým: Co mění se v muži co pak se mu v myslí děje když husí má kůži a do hrdla si fernet leje

Miracleion
04. 10. 2000
Dát tip
Nevím, jestli je to zrovna lyrika, ale je to docela vtipné (tak mi to připadalo). Vidím ten obraz- básník-ochmelka sedí za stolem a můzou substituje ženu, fušuje do lásky, ale jen teoreticky, zatímco svou samotu utápí v démonu alkoholu...

Siminka
03. 10. 2000
Dát tip
ÓDA NA FERNET Já též Fernet z chlastu vyznávám Místo mlíka Citrus snídávám Ó Fernete, jak chutnáš po večerce Ó Fernete - můj oblíbenče Nic jiného v životě už nechci pít Jen Fernetem chci útroby zaplnit Místo krve Fernet prolévat Nad flaškou Citrusu omdlévat (Jen pro informaci: Jsem notorický abstinent, ale Fernet mi fakt chutná - příležitostně)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru