Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hmyzožravec

06. 10. 2000
2
0
3440
Autor
Bandaska

Leze prdel podle meze, čeká, až jí to tam vleze. A ta kráva dutě bučí, ocas zvedlý jen to hučí. Do té dírky pokakané vlezl brouček jejdanane. Hledal pro své mladé stravu, teď se topí a je v smradu. I když jsme to nechtěli, brouček je však v prdeli. Jeho mladí trpí hladem, ale prdel prdí blahem.
jorel
10. 11. 2000
Dát tip
mno, když si za broučka asociuji ČR a kráva EU - pak to smysl dává. nicméně značně pochybný

Dovolte, abych Bandasce udělil svou cenu. Váš za nickname se skrývající Sajfrt.

Bandaska
16. 10. 2000
Dát tip
Vážený proto, Ty jsi asi takový milý rozumbrada. Netušila jsem, jak vypjaté emoce vyvolá těžká sociální situace v rodině broučka, který s nasazením vlastního života bojuje o potravu svého potomstva. A jeho příběh končí tam, kde se občas nachází každý z nás. Tato krátká blbůstka také pojednává o tíživém ekonomickém stavu naší země.

PS
16. 10. 2000
Dát tip
EHM,EHM!!! Tady evidentně neumí někdo (a že vás sakra ale je!!!) ČÍST! A tím myslím i mezi řádky. Názvem jsem nemyslel báseň! (Komu taky co na hmyzožravci může přijít laskavého???) Tím jsem myslel název - slovo - blbůstka! To je takový roztomiloučký názveček... Tento "literární pokus" není žádný literární, leda tak pokus. Je to pořádná BLBOST. (Jak jsem už říkal.) Koutky roztahuje slůvko "blbůstka". A proto je jejím smyslem vyvolávat úsměv. To byl přípodotek k papouchově poznámce v prvním ohlasu. Čili: K Papouchovi již není co dodat. :o) Proto je... No to vlastně nevím a ani mě to nezajímá. Ale rozhodně neumí psát. Bandaska si doufám nyní poopraví slovník a bude věci nazývat pravými jmény. Tedy poslední řádek jeho kritiky má znít "Tato krátká BLBOST také pojednává..." atd. :o) (A omlouvám se Papouchovi, že si na tuhletu stránku musel klikat ještě jednou... Promiň.)

proto
16. 10. 2000
Dát tip
proto neumí číst, proto neumí psát, proto všechno opsal, proto je totiž rozumbrada

cloviecik_3
16. 10. 2000
Dát tip
no sorry jestli můj názor vyzněl tak že to dělám proto aby si mě někdo všim, já jsem si to ale bezprostředně po přečtení onoho dílka myslela, asi bych si nikdy nekoupila knížku plnou tohoto typu psaní ale na odlehčení atmosféry v jinak celkem vážném písmáku mi to přišlo super

cloviecik_3
16. 10. 2000
Dát tip
a ještě - bandaska tu báseň asi nepsala proto aby za ni dostala Seifertovu cenu a tak ani vaše byť i vážně míněná kritika je vlastně celkem zbytečná co se literatury týče

proto
14. 10. 2000
Dát tip
PS, díky za názor, vidíš, ani jsem si nevšiml, jak milý název to má. I když ten zbytek je shit, pořád si to myslím. cloviecik_3 se chce lišit od davu, ale už tím do davu zapadá.

cloviecik_3
11. 10. 2000
Dát tip
jestli mně to rozesmálo pak na tom nemůžu vidět nic špatného TIP za odvahu a úpřimnost myslím že většině lidí se to nelíbí protože je někdo naučil že takovéto věci by se jim líbit neměli lidi - konvence a morálka jsou jen prázdná slova která nám mlátí společnost o hlavu aby si nás mohla líp ohlídat

papouch
11. 10. 2000
Dát tip
tož jestli to někoho rozesmálo, proč ne?! Konvence-nekonvence, já takovýhle věci rád nemám. Nakonec trahle rubrička se jmenuje přidat VLASTNÍ názor :-)

Vio
09. 10. 2000
Dát tip
Viz. Papouch...

Miroslawek
09. 10. 2000
Dát tip
Hmmm, už chápu to další Tvé dílko, chudáčku.

Vio
09. 10. 2000
Dát tip
Míwo, bacha, aby se neobjevil nějaký Lovec_Miroslawků nebo Lovec_Viů ;-)

Miroslawek
09. 10. 2000
Dát tip
Vio: A co? Ať klidně přijde, jelikož by mi nesahal ani po neostříhané nehty u nohou, nemohl bych si ho zřejmě všimnout.

kecy
09. 10. 2000
Dát tip
no - máš to vepředu nahoře hodně prořídlé ... nic si z toho nedělej ... hlavně, že jsi na světě rád...

PS
09. 10. 2000
Dát tip
Papouchu, já myslím, že je to (byť i jediným) smyslem blbůstky - vyvolat úsměv. Už ten název roztahuje koutky... :o) A je i takový laskavý.

proto
08. 10. 2000
Dát tip
tvůj styl

Carodej
06. 10. 2000
Dát tip
Kapku drsný, i když je to blbůstka.

Javert
06. 10. 2000
Dát tip
No, kdyby člověk chtěl, mohl by v tom vidět i metafory do vyšších sfér... ale asi to tak myšlené nebylo. :-)

Kvetina
06. 10. 2000
Dát tip
Nešetřete ho, čuňáka! Taková idiotina! Smradlavé sloky z kanalizační stoky!!!

PS
06. 10. 2000
Dát tip
Blbůstka má mít aspoň nějaký smysl, tudíž tohle je BLBOST. (No, nad tím ani není třeba dlouho uvažovat, že...) No a Javerte, kdyby tam ta metafora byla, pochybuju, že by to mělo tak přízemní projev... :o)

papouch
06. 10. 2000
Dát tip
Hospodská přízemní rádobyvtipná obhroublost. Raději nehodnotím. PS.: Blbůstka má mít aspoň nějaký smysl - Souhlas!! I je-li smyslem blbůstky pouze vyvolat úsměv. Ale tohle?? U mne jen kroucení hlavou a c-c-c...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru