Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Očistný pláč

28. 09. 2004
0
0
1014
Autor
Matlis

Chybí mi očistný pláč
Postrádám tu půlhodinu, co se umí vypořádat s léty
Když jsem s vámi, stydím se
Když jsem sám, mám strach, že už spolu zůstaneme
A tak si dál kapu do srdce a do rozumu a zalévám to i to
Reznou mi sny i naděje
Na tahle stará kola není moc spolehnutí
Pořád je tu ale ten pocit, že právě na nich to kdysi svištělo
Na tenhle pocit se kapky nedostanou
Nesmějí!
To by potom teklo i na TEBE

 

 


Waawe
30. 09. 2004
Dát tip
zuzuzu : zamysli se nad sebou...prosím...protože tohle není jediná kritika, kterou jsi napsala podobným způsobem..... co se nelíbí tobě, nedělej jiným.... jen život, který žijeme pro druhé stojí za to.... ohledně díla...myslím si, že není tak moc slabé..jasně obsahuje některé momenty, které jsem již několikrát viděl a četl..obsahuje i části, které bych možná zkrátil a napsal jinak, ale jak říkám...není to špatné.. líbí se mi některé nápady, líbí se mi city, které jsi do básně vložil, protože zapůsobila i nějakým způsobem na mě... fajn, jen tak dál.... měj se m.

Waawe
30. 09. 2004
Dát tip
avi

Matlis
29. 09. 2004
Dát tip
To zuzuzu: Mně osobně to sice neubližuje, ale dej si, prosím, příště při tvých kritikách pozor. Kritika by podle mého názoru neměla obsahovat takovou jízlivost, která začínajícího autora dokáže od dalších věcí odradit. Z této vyplývá vlastně jen to, že ty do toho milionu špatně píšících nepatříš a popis obsahu, což je na člověka, který má v závorce Redaktor a Výběr...Díky za pochopení.

zuzuzu
28. 09. 2004
Dát tip
jsou tam ty bazální potřeby ochrany, touhy vypořádat se se sebou samým, otázky strachu z budoucnosti, které jsou zpracovány tím nejomšelejším a nejnudnějším způsobem, prostě tak, jak to dělají lidi, co neumí psát, nemají styl a tak se ta jejich poetika nápadně podobá dalším milionům lidí, kteří to neumějí taky...

pikaču
28. 09. 2004
Dát tip
božínku!

Dero
28. 09. 2004
Dát tip
Slabší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru