Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tupý uhol

11. 10. 2004
0
0
2723
Autor
grimer

"Rána nedožiješ," veštica mu veštila.

"Pche, čo sis´ hlavu praštila?

Zdravý ani žeriav."

 

Bola ostrá, štipľavá

a pravdu mala.

Ten neveriaci tupec už v zemi sa váľa.


Beatles
03. 11. 2004
Dát tip
Aha, díky za vysvětlení, fakt jsem to nepochopila. Ale já jsem taky takový tupec, co v osud nevěří, ale věštici možná ano.

Beatles
02. 11. 2004
Dát tip
Pěkné, ale nechápu, proč ten člověk fakt umřel. Můžeš mi to trochu vysvětlit? (Asi jsem trošku pomalejší.)

grimer
02. 11. 2004
Dát tip
Beatles: bol to jeho osud. nemohol sa tomu vyhnúť. šiel veštici pre budúcnosť a tá mu povedala, že čoskoro zomrie, no neveril. svojmu osudu nikto neutečie... - je to takým hravým vyjadrením toho, že si ľudia nedôverujú a za svoje činy platia.

Sanelma
26. 10. 2004
Dát tip
Já znám jenom Išel macek do Malacek.... Ale neva...:) Tak to jsem ráda, že si v hudbe rozumíme. A k MM ještě to, že ačkoli to málokdo ví, je strašně chytrý a to se mi líbí, že to není blbec.....) Tož dobrou bílou...

grimer
26. 10. 2004
Dát tip
číta filozofické knihy a chce byť učiteľom. a nefajčí. ľudia vyvodzujú závery len kvôli jeho vzhľadu a nevedia o ňom nič. pozrú na videoklip a myslia si len to najhoršie. a bude sa ženiť... papa

Sanelma
26. 10. 2004
Dát tip
Tak o svatbě nevím...To je docela ránu. Už to nebude můj platonický idol:)

grimer
26. 10. 2004
Dát tip
ale no, tuším to chystajú až dajako na január či február... ešte je to ok, nie?

Sanelma
26. 10. 2004
Dát tip
vím, že měl nějakou modelku a má doma strašně moc koček a v obývačke:) embryo v lihu na stole a že když byl malý, chodil se za starším bratrancem dívat na porno a aby to neslyšel strýc( který měl mj. rakovinu hrtanu a pořád chrchlal nebo se dusil) pouštěli si mašinky, jakože vláčky, kolem dokola v pokoji:) ....tak a taky vím, že má perfektně zvládnutou manipulaci s lidmi( to klobouk dolů) a v USA 90% jeho stálých ortodoxních posluchačů spáchalo sebevraždu... a taky, že chodil do náboženské myslím, že zrovna úlet na křesťanství, školy, která ho tak zblba, že začal skládat to, co skládá... Tak to je pro dnešek vyčerpávající info na dobrou noc a ať tě blechy seeeeežeeeerou:)

grimer
26. 10. 2004
Dát tip
tak na záver ešte ja k tým samovraždám: po koncerte v austrálii sa jedna fanúšička zabila. vraj to nezvládla psychicky-na taký bordel bola mladá, no koľko mala rokov neviem. a jedni juhoamerickí vrahovia vypovedali, že inšpiráciu hľadali v jeho hudbe... no mm je skrátka BOH!!! P.S.: na koncerte v prahe boli všetky vekové kategórie. aj dôchodcovia...

grimer
24. 10. 2004
Dát tip
andela a nočnú hudbu pozerám pravidelne. sú tam skrátka perfektné kapely a klipy. mm je pán Človek, lebo sa na nič nehrá. je sám sebou, nie len pre divákov na koncertoch. je proste taký a to sa mi páči. nikto z mojich kamoššov ho nepočúva a poviem ti, že sa kvôli hudbe aj hádame. (nech je psina). som rád, že máš sr ráda. ja do čiech nechodím, ale teraz v lete som bol prvýkrát v prahe (keď tam bol ten výbuch či čo). mal som taký výlet po česku. inak, ja som z malacek, poznáš? je to blízko hranic na záhorí. tak sa maj pekne a prajem nezabudnuteľné zážitky zo sr. papa

Sanelma
23. 10. 2004
Dát tip
Je to asi trochu k nepochopení, ale mě připadá sexy:) A hlavně jeho písničky jsou nehorázně sexy, perverzní a vášnivé, něco jak Nine Inch Nailes...Nevím, jestli na Slovensku chytáte ČT2, ale jestli´s náhodou kdysy viděl Velkou noční hudbu s Andělem, zaměřenou na MM, Korny a jiné krále podsvětí, určitě bys slastí neusnul. :) Moje kamarádky většinou poslouchají střední cesty, žádné super slaďárny, ale nic moc. Kluci jsou na tom líp, ale MM taky nechápou. V prosinci jedu na Rammsteiny, tak už se těším.... Co jinak život a tak....a odkaď seš přesně? Já jezdím s houslema do Košic za jejich orchestrom a Slovensko je mi sem tam bližší než ČR. Snad to nezní vlezdoprdelkovsky:) Bude to spíš tí, že tam mě čeká týden naprosté volnosti, sezení v Czechslovakia partě v hospůdce až do rána a vůbec pohoda jazz:)

grimer
14. 10. 2004
Dát tip
sanelma: je to taka kravinka. páči sa ti? vďaka. potešilo...

Sanelma
14. 10. 2004
Dát tip
Snad tě to neurazí ale maličko mi to druhem uvažování připomína Horkýže. Nějaký ten vtípek, nadhled, ale všecko na úrovni. Prostě supr a basta fidli:))

Sanelma
14. 10. 2004
Dát tip
Snad tě to neurazí ale maličko mi to druhem uvažování připomína Horkýže. Nějaký ten vtípek, nadhled, ale všecko na úrovni. Prostě supr a basta fidli:)) Akorát Bola ostrá, štipľavá a pravdu mala. bych ještě lehce spravila, rytmus je trochu mimo. Jenže mě se to líbí i tak, páč mě zajímá obsah a nápad a nelpím úzkostlivě na formě.

grimer
14. 10. 2004
Dát tip
sanelma: prečo by ma to malo uraziť? horkýže mám v zozname naj kapiel. skôr: ďakujem. počúvaš horkýže? prekvapuješ...

Sanelma
14. 10. 2004
Dát tip
Jasnačka.) dokonce dvakrát naživo:) jdu spát, viva grimmer a sladké snění...a Marilyn Manson taky není k zahození, he?

grimer
14. 10. 2004
Dát tip
sanelma: počkaj, ty ma poznáš? manson naj zo všetkých a to moji kamošši nepochopia. konečne niekto, kto súhlasí. si môj človek!!!

Sanelma
13. 10. 2004
Dát tip
hahá. tož dobre to čistí... Slovenština je nádherná a když je k tomu stručný a jasný autor, je to minimálně zajímavé.= líbí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru