Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak ktož jsú boží bojovníci?

08. 10. 2004
1
0
2024
Autor
Sanelma

                                Bunda cvočky poseta,

roztrhané gaťata

                                vlásky metr vysoko,

zub za zub, oko za oko.

 

 V ruce boxer, slzák taky,

                                    dneska jsou jich všady mraky.

Vytas tužku, taky skic,

                                     podpis ti daj punk rock kids

 

A kdo bude trošku kola,

                                        pomoci se nedovolá.

To tě čelo raz zabolí,

                                      těžké botky nepovolí...

 

Radši zplna hrdla zařvi oi!

                                         obušků se nic neboj!

Zvratky, pogo, krev a zpěv,

                                                don´t forget, že

 

P U N K' S    N O T    D E A D  !


Čumák
25. 04. 2006
Dát tip
si to tak neber. ja bych mouse neublizil. ani myslenkou! :o)

Sanelma
24. 04. 2006
Dát tip
tezko uverit. zatim se precetla tri tvoje kritiky a zatim to na me pusobi dost negativozo az sem z toho nervozo... Aspoň, že nenudim. nekdy lepsi, ze je sranda ze me nez vubec, ze?

Sanelma
24. 04. 2006
Dát tip
tezko uverit. zatim se precetla tri tvoje kritiky a zatim to na me pusobi dost negativozo az sem z toho nervozo... Aspoň, že nenudim. nekdy lepsi, ze je sranda ze me nez vubec, ze?

Čumák
21. 04. 2006
Dát tip
ne, nenudis :o)

Sanelma
21. 04. 2006
Dát tip
no, trochu jsem v rozpacich z tve tak zrejme rozpolcenosti..dik. nemas rad punks? ja teda nijak zvlast, ale mam dobre kamose pankace, ktereho jsem ale poznala v taekwondu, kde jsme se dva roky vydali jen v nasich obleccich(pro znalce v dobokach:)) a tak jsem necedela, ze je punkac:) No, a pak ho zkopali nacci a lezel(stejne stary jak ja) tyden na chiře kvuli vymazanych kretenu, jen proto, že mel tezke boty a ciro, a pritom je uplne normalni kluk jen trochu extremne vypadajici. nemam rada jakekoli zbytecne rvani. Tohle bylo zbytecne. nemam rada jakekoli extremni skupiny. Todle je o punk rock kids. mozna se casem navezu do dalsich:) tak me napada, jestli uz te svyma nic nerikajicima historkama trochu nenudim?

Čumák
14. 04. 2006
Dát tip
tyvoe. je hnusna, mi odporna, tema k zbliti... ale musim dat tip za dokonalou raznost, zcela uzasnou jednoduchost, ve ktere obcas byva (ai) krasa. kdyby mi to nebylo tak odporny, snad by se mi to i libilo stejne Ti ten tip ale musim dat. je to jedna z Tvych nejvydarenejsich. :o) tak si ty moje kecy preber ve zdravi...

Hip_Zdenda
22. 10. 2004
Dát tip
Ta je zejímavá :o) Radši zplna hrdla zařvi oi! obušků se nic neboj! Zvratky, pogo, krev a zpěv, don´t forget, že P U N K' S N O T D E A D ! To se mi líbí nejvíc :o) ***

Sanelma
13. 10. 2004
Dát tip
Ó díky, díky, díky... U nás, v přímořském letovisku a capitlu of Slezsko moc punkových dětí není. S bídou dva tři, zbytek jsou trapní pseudopunkáči.( für Tade: Magda a její kemové:)) To ale nic nemění tom, že kamarád za svou i m a g e dostal po papuli, respektive po kebuli, takže to je vlastně intelektuální msta. Hahaha

Radši tohle neukazuj Magdě! Kamarádů hodně má! Bez myšledí oni pak tě, zrežou, že tě máma nepozná!

Heulwen
10. 10. 2004
Dát tip
he, dobrý, i když tenhle styl mi moc neříká. Já radši ty bojovníky za svobodu a přijímání pod obojí než městskou bagáž,co už neví, jak být drsnější... Ale nic to nemění na tom,že básnička je pěkná.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru