Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velká Čtyřka! / Big Four!

07. 10. 2004
0
0
1144
Autor
Slovoslav

Všem milovníkům muzikálů (a milovníkům a milovnicím vůbec) a nejen jim.

Vážené dámy, vážení pánové,

jménem krále a císaře našeho českého popu, mistrů Ghotta a Kanečka, si Vás co nejsrdečněji dovolujeme pozvat na premiéru jedinečné a výjimečné show, která v českých zemích (a nejen zde) nemá obdoby.

 

Jednotlivá představení budou odehrána zásadně v níže uvedeném pořadí a vstupenky, které si již od dnešního večera můžete zarezervovat, budou distribuovány výhradně v balíčcích na všechny muzikály najednou. Jedině tak si bude moci náročný muzikálový divák jako Vy vychutnat tyto perly fantazie, odvážného a dynamického pojetí i detailní choreografie spojené v jednom famózním celku.

 

Tématem čtyř propojených muzikálů, jejichž výsledná délka by neměla překročit 48 hodin (počítaje v to 4 zhruba dvouminutové přestávky a nepočítaje ovace, děkovačky a přídavky), bude průběh sexuálního života muže počínaje divou a nezkrotnou pubertou jinošskou

a konče trýznivými vzpomínkami stárnoucího alkoholika.

 

Jak jste si jistě ráčili povšimnout, naše muzikálová pospolitost aspiruje na zábavní mety nejvyšší; žánrová různorodost a široké, pro tento účel speciálně zkonstruované rotačně-vibrační sedačky-lehačky, Vás rozhodně neponechají chladnými. Budete oslněni nejen výjimečným pojetím, početím, originální koncepcí, antikoncepcí a megabigultragigakoncepcí, ale také novým nasvícením scén využívajícím xenonových světlometů nové generace v kombinaci s klasickými benátskými zrcadly.

 

Slavnostně Vám představujeme muzikál

 

Velká čtyřka! / Big Four!

 

1. Onáda

2. Chlípníci

3. Hříšný kanec

4. Starci na chmelu

 

Osoby a obsazení:

 

Varel Ghott, Tomáš Přísavka, Sámer Kryssa, Julián Zábořovský, Petr Animruk, Petr Kokotvald se svým Mumubandem, Ilona Piczáková a další celebrity spolu se sbory náhodných VIP kolemjdoucích.

Hudbu složili členové hudební sekce Čeští Nesmrtelní Michal David a Dalibor Janda pod taktovkou (omlouváme se, samozřejmě pod ocelovou rákoskou typu Král Železný) Františka Kanečka.

 

Nad Velkou čtyřkou převzal patronaci pionýr, svazák, kádr, strojvůdce, ministr, předpremiér a nyní premiér české vlády Branislav Boss.

 

Děkujeme za pozornost. Užijte si naši velkolepou show

a pamatujte: Velká čtyřka – hvězda zítřka!

 

Vlivová agentura Ústobřit, b. j. o.

(bez jakéhokoli omezení)

Pekelná ulice, Hrůzomlaty u Děsova 


Jeheheman
07. 10. 2004
Dát tip
No, není to zase tak vtipný, ale navážky do prorežimního kumštýře Janečka beru..:)

Slovoslav
07. 10. 2004
Dát tip
Dík. Taky jsem to vyhodil z hlavy za pár chvilek, nicméně pan Janeček (domnívám se) si plně zaslouží, aby se do něj někdo navezl. Například návěsem zkažených rajčat nebo něčím obdobně vyhovujícím...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru