Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Večerníček

15. 10. 2004
0
0
732
Autor
Glock

Padluj Anche.. (další večerníček)

Už wod začátku se ten sen tvářil dost ironicky… Probudil mě smrad. Převalil jsem se na záda a zjistil, že vedle mě něco spí. Byla to NAKA_HOLKA. Bejvala to asi blondska, ale teď měla vlasy schované v balzámu z hoven a krve, stejně jako zbytek těla a prostěradlo ve kterym byla zabalená. Jeden prvotřídní plivanec jí skončil na zádech. Vzal jsem si tílko, cigáro a  šel se bolestivě vychcat. Hajzl smrděl krámama a semenem. Připomněl mi matku. Vychrchlal jsem trochu krve, s tou hezkou vzpomínkou a nechal to na stropě, vedle dalších strupovitejch fleků. Zazvonil zvonek (jak prvotřídní věta).

NAKA_HOLKA stala v chodbě. „Tohle je OTEC_HUNTER, prodává kouř. Tohle NAKA_HOLKA, se mnou včera píchala, ale nevim to určitě.

„Jo, píchal si mě. Nemáš cígo? Co sprcha?“

Dostala co chtěla.

„Co novýho ve světě, otče?“

„Svítá…“

 

TBC (to be continued)


Glock
17. 10. 2004
Dát tip
to mě překvapuje Empty... od svátečního satanisty a člena všech dobročinnejch spolků, co jich tu jen je... od typa co voddělal svýho kámoše, jen protože chtěl sejmout tvýho bráchu. Nebo seš pomrdsktrfcktw autostylista...

Empty
16. 10. 2004
Dát tip
seš asi velkej drsňák voe! Ale chápu tě. Nějak ty sračky ze svý hlavy musíš dostat a nepochybuju že si alternickem nějakého seriozního písmáka!

wazzup
15. 10. 2004
Dát tip
:/...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru