Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ožužlaná

13. 10. 2000
3
0
1149
Autor
Bandaska

Když pevně Tě objímám, pod krčkem držím, když Tebou se zajímám, emoce tužím. Vyspělá, plňoučká z daleka přijíždíš, na břiše hlaďoučká koketně vyhlížíš. Na bílém podkladu ve víru tanečním, po špičkách Tě vedu za touhou, za něčím. My dva jsme spojeni víc, než-li milenci a slovíčky zmateni žijeme jak psanci. Hlavu Tvou celičkou v hubě své žužlám, křupne Ti maličko, když verše huhlám. Tělo Tvé zlámané na stole pak leží, mé prsty nevěrné za druhou hned běží. Obě jste přijely z lidové Číny, náplň už vyjely, tak hledám si jiný, propisky nevypsaný.
Amalka
19. 10. 2000
Dát tip
ehm...no...;)

Carodej
19. 10. 2000
Dát tip
Souhlasím s PSkem. Nápad je to skvělý, pointa brilantní, ale ty rýmy by chtěly vážně vybrousit, Bandasko, co kdybys nad touhle básničkou ještě ožižlal nějaký ten Centropen?:o)

PS
18. 10. 2000
Dát tip
:o))) Mě by tam sedl ještě dovětek, aby se to rýmovalo: ...už nebudete samy nebo tak něco :o) Jinak báseň mohla být hodně dobrá (na špici v hodnocení blbůstek), ale to by ses s ní musel opravdu pohrát a rýmy vybrousit... (A stálo by to za to! :o)

Vcela
16. 10. 2000
Dát tip
Oho!Tak to jooo.Pravda,rýmy se občas úplně nevyvedly.Ale co!Markýz de Sade by si pošušňal...

Kvetina
15. 10. 2000
Dát tip
Trochu škorbtají rýmy, ale svědčí to o sexuálním apetitu a sadistické orientaci autora. Tip je na místě.

Koom
13. 10. 2000
Dát tip
Proc to nikdo nekomentuje?:-) me se to zda skvely:-))))) Asi ti dam tipik:-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru