Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pozvánka na narozeniny

21. 10. 2004
12
0
22268
Autor
Voloďa

Ahojte

blíží se mé narozky a rozhodl jsem se, že jsem již hodně známým a oblíbeným autorem (viz. počet mých tipů a véček taky) , takže jsem se rozhodl oslavit své už zmíňené narozky veřejně v kruhu mých příznivců

(k účasti stačí když mis dal aspoň jednoho tipa, nebo hodláš někdy dát )

Jedinnou podmínkou je, že se nebude pít moc alkoholu a brát moc drog. A proto že bydlím u Prahy tak očekávám vaše návrhy kde by se měla celá slavnost ( +  takové neformální písmácké posezení) konat. (Aby to nebylo moc drahé, protože by to stálo moc peněz.) Můžete tam někdo zamluvit i stúl aby se tam všichni vešli.

 

A jako bonus (abyste mohli i tipovat) přidávám krátkou básničku o stárnutí

 

Ještě bych pro upřesnění dodal, že se hledá podnik v praze a že si akci plánuji na příští čtvrtek, což by měl být den před státním volnem, tekže je to jakoby v pátek, což se vám hodí.

 

 

 

Když je člověk ještě mladý

přeskakuje             klacky,                klády

doskáče  tak k dortu křepce

sfoukne všechny          voskovice

když je poté              středně stár

ve věku kdy Ježiš řval

na sfouknutí všech nemá

ale když je starý už tak moc

že  nedožije                  do vánoc

všechny svíce na dortu

září dál  


jaza
03. 01. 2006
Dát tip
ty si taky čarostřelec*

alter__Nick
01. 02. 2005
Dát tip
nečetlo jsem to, ale tip

Alojs
25. 01. 2005
Dát tip
Uz v te hospe sedim.... kde jsou vseci? svice pomalu dohasinaj... :(

klipeto
10. 12. 2004
Dát tip
Á, při obdivování Voloďova díla jsem objevil tu básničku o ktereé_JiKo_ včera hovořil... "všechny svíce na dortu září dál" jinak mi básnička tvarem připomíná osmičku, Voloďíku? Proč si včera nepřišel na čtení?

tuleň
10. 12. 2004
Dát tip
asi to mělo poukazovat na to, kolikáté narozeniny slaví... tak na to, že mu je osm, píše fakt super!

arthamir
12. 11. 2004
Dát tip
mrazivá básnička... ouplně mi zrmrznul úsměv na tváří, když jsem ji četl... :-))

angel1
03. 11. 2004
Dát tip
tož tak? o narozeninový dort se dělit nechceš? aspoň, že naději tě jednou spatřit a do výstřihu si tvůj podpis nechat napsat, nám nebereš

Silvereyes
03. 11. 2004
Dát tip
ach, ty onanisto

Voloďa
02. 11. 2004
Dát tip
pišta: já jsem myslel tvoje tipy (můj starší brácha by měl určitě aspoň půl co já) a pevný termín ještě není

Voloďo: Já taky myslel svoje tipy... :) Tak až ten termín bude, dej vědět, my ti s Noem pomůžeme.

Take_Five
02. 11. 2004
Dát tip
voloďo, jsem rád, že opět zůstáváš v anonymitě..jináč by byl písmák o mnohé ochuzen..8¨-))))

Voloďa
02. 11. 2004
Dát tip
Noe1 a spol: Bohužel kvůli ogranizačním zmatkům, budu muset oslavu zrušit. Všem přihlášeným se téměř omlouvám, ale musí se to jak se to ukázalo připravit líp jako třeba v klubu. A setkání se mnou se určitě někdy v budoucnu, někdy v pátek uskuteční, jen už to nebude jakoby oslava ale jen setkání jakoby s tím vaším oblíbeným basníkem. Místo zůstává stejné přotože věřím Noeovi1 že je tam pražský nastandart. takže přesun na neurčito, ale zato někdy určitě! Včas dám vám vědět a Noe mi příšte víc pomůže že jo.

Voloďo, já tě podezírám, že jsi nikdy žádnou oslavu uspořádat nechtěl, ve skutečnosti...

Voloďa
02. 11. 2004
Dát tip
pišta: to není pravda!! No a vadí to copak, že to bude jindy a nebude to oslava ale jenom setkání. Stejně jsem měl obavy aby se když to teda měla být oslava, jako ti účastníci nechovali zhírale a veváleli pod stelem nebo tak. Takhle to bude lepší. To jistě uznáš. Konec konců mě pak můžeš taky pomoc když jsi tady takový známý (i když tomu počet tipů moc neodpovídá.)

Voloďo Voloďo, já tě nechci rozmazlovat tipama, ale vychovávat, něco jako starší brácha... :) Tak koukej stanovit pevný termín, nebo nedostaneš blízátko! :)

Take_Five
28. 10. 2004
Dát tip
básnička hrozná.. dort má jakási křepce? výsměch nemohoucnosti stáří? opěvování debilního věku puberty..a dříve? hanobení klacků a rasismus klád? tak tohle, Voloďo, nemám rád! mínus osm tipů

zuzuzu
28. 10. 2004
Dát tip
tak co takhle v olomouci? dnes večer bych mohl tip

AFRODITA
28. 10. 2004
Dát tip
a na konec by se to mohlo slavit bez Tebe..., " je důležité si věřit"

Afrodito, já tam rozhodně půjdu. Co ty? .) Budeš mi dělat garde? :)

AFRODITA
28. 10. 2004
Dát tip
Ne garde budeš dělat Ty mě, jakožto dámě...

No dobře, tak mi budeš dělat parde, třeba... :))) Tak si nějak pak napíšem, kde se slezem... :)

AFRODITA
28. 10. 2004
Dát tip
to bych ráda, jelikož nevím kde to je

nickey
27. 10. 2004
Dát tip
panebože, tenhle člověk je snad za trest...

Voloďa
26. 10. 2004
Dát tip
Bohužel, kvůli organizačním zmatkům, protože to byl v našem starém kalendáři špatně, a že mamka pojede do plzně a měla mě tam na oslavu hodi,t musím oslavu přesunout na další týden v pátek, takže se to oslavíme neprv doma s rodičemi a až pak v té Hradčanské nebo kde. Když tak mi ti cose přihlásili potvrdťe účast v novém termínu a vy co se to vám už teď hodí i když předtím ne tak taky.

angel1
26. 10. 2004
Dát tip
já budu v Praze až od 18 do 21.listopadu. Nešlo by to ještě posunout? a co s tím dárkem?

5.11., tedy?

Voloďa
26. 10. 2004
Dát tip
pišta huf: jo angel: copak to můžu pořád nosunovat, stejně nebudou moc nikdy všichni jen nevím jestli se do té nádražní resturace nepojedu nejdřív podívat, reakce na ní byly divné, noe to tam asi zná a byl ironicky

pozorovatel
26. 10. 2004
Dát tip
Pišta:)))))))) Nevystupuje v té době David Coperfield? Se asi David bude divit až mu na vystoupení nikdo nepřijde, protože všichni budou v nádražní restauraci na Hradčanech.

:))) Voloďo, co Davida taky pozvat, ať není sám?

pozorovatel
26. 10. 2004
Dát tip
:))))))) Pišto, žádný takový! David nedal tip!!!

A jo... No, nechme se překvapit, možná to ještě stihne, možná i přijde, kouzelník.

pozorovatel
26. 10. 2004
Dát tip
...a zahraje nám k tomu Sting... tu naši! Nechápu, proč je Voloďa tolik skromný a nechce oslavu pořádat v Sazka aréně...

Hušák taky nedal tip, asi...

pozorovatel
26. 10. 2004
Dát tip
A Husák už vůbec!!!! Hušák? To je majitel stadionu? Nebo Sazky...

Elyn
26. 10. 2004
Dát tip
jako byste nevěděli, že Coperfield je ve skutečnosti Voloďa...

pozorovatel
26. 10. 2004
Dát tip
Elyn, já to věděl, já to celou tu dobu věděl... ...jenom nevim, proč chce dělat sraz na nádraží... že by chtěl nechat zmizet vlak? Nebo dokonce nádraží? Tak nebo tak, stejně ho podezírám ze zmizení sv. Václava... Jenom, aby nám Voloďa kouzelně nezmizel...

El: :)))!

Voloďa
25. 10. 2004
Dát tip
všem: takže jsem to spletl, ten svátek je ve čtvrtek, takže to musíme udělat ve střdu, ale chtelo by to možná jiné zařízení, protože mamka říkala, že ty nádražní restaurace jsou povětšihnou špinavé a je v nich plno opilců, jestli máte nějaký jiný nápad, sem sním jinak kdybych už se neozval tak v šest tam v té nádražní, doufám že objedná ten stůl.

Voloďo, a kam to máš blízko?

angel1
25. 10. 2004
Dát tip
Voloďo, ráda bych ti poslala nějaký dárek. Napiš, co by sis přál a nezapomeň přidat adresu !

JiKo
25. 10. 2004
Dát tip
a co autobusová restaurace?

VenusHalley
25. 10. 2004
Dát tip
Volodo co myslis tim moc drog ? ze neco malo drog bude ? tak to pak prijdu:)))) ale jinak hochu o starnutimoc nevis. starnuti je ze uz se ti nechce parit jako kdysi, jsi cely zniceny po par hodinkach v buse ci letadle ackoli cestovani bejval tvuj konicek...nepoznavas stary znamy na ulici a zacinas nadavat na mlades:))) jo volodo co takhle Walfdorf Astoria. hehe. to byl ftip. tak co si zahulit a zachlastat v parku:)))

U Veselý Kozy je to fajn, vybraná společnost . . .:)) Prima by byla i nádražní restaurace nad Smíchovským nádražím, maj výbornou gulášovou polívku. Jináč, Voloďo, můžeš se mnou počítat, jen mi prosím, zajisti dvě věci: 1) že se podíváš ještě jednou do kalendáře, a znovu zvážíš, je-li skutečně nutné posouvat státní svátek o den dál. Ty jsi pochopitelně taková šajba, že by ti to snad i prošlo, ale, pomysli - co si pomyslí EU??? A za 2) Popros maminku, ať ti pro mně půjčí jeden podprdelník, abych neseděl na tvrdým. Díky. Pišta

Craerassy
23. 10. 2004
Dát tip
ježíši, Voloďo, tak oni tě všichni uviděj? já závidím, kruci ..no co...tak aspoň tip k narozeninkám, štírku:-) *

STRABA
23. 10. 2004
Dát tip
Je mi to strašně moc líto Voloďo, ale akce se bohužel nebudu moci zůčastnit, protože na oslavách narozenin jsem většinou zvyklý brát hrozně moc drog. V Praze nebydlím tak dlouho, ale přesto bych si dovolil navrhnout několik restaurací vhodných pro tuto akci. U Veselé Kozy - u zastávky Lihovar - levné zboží, prima obsluha a to vše spojeno s luxusem U Zapoměnky - restaurace v likusové buňce na sídlišti v Modřanech - tady bych se nebál použít přirovnání poetická kavárna U Chmelového věnce - restaurace v Hostivaři, kde sice nevaří, ale je tam dlouho otevřeno a jsou tam přátelští hosté.Ptej se na "Pepka", od minule mi dluží panáka borovičky, tak si ho za mě můžeš vybrat, já už tam nejdu. Myslím, že volno bude ve všech uvedených podnicích.

papouch
22. 10. 2004
Dát tip
já ti typ nedám ňygdyňygdy a přindu tam vlastňjě přilítnu já (sjem papoušk!!!) bastafydly a klofnu tě do vOka jakxem ˇˇty slýbyl!!!! To je můj dárekna rozeninám. !!!!

Rowenna
22. 10. 2004
Dát tip
:-))))))))))to je úžas, uvidět Voloďu a zemřít.

angel1
22. 10. 2004
Dát tip
Rowenno neraduj se předčasně, řekla bych, že stejně bude mít zaracha a nepřijde. ovšem na jeho zdraví si můžem připít všichni ať jsme kde jsme

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
To není pravda, když se to zařídí tak mě tam mamka přiveze!

Křídlo
21. 10. 2004
Dát tip
Hele, Voloďo, tak to uděláme v jedné nádražní restauraci, je celkem levná, je tam dlouhý stůl a mohl bys sedět v čele, vole.

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
Křídlo: a je to u metra? a toho vola si odpust!, ale já jsem už trošku svátečně naladěn takže tolerantní

Křídlo
21. 10. 2004
Dát tip
Ano, je to blízko metra , konkrétně stanice Hradčanská.

gwiber
21. 10. 2004
Dát tip
na Voloďu had !!!! Můžu ti dát k marozkám mláďátko mé oblíbené zmije?????

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
křidlo: tak dobře tak tam objednej největší stůl, aby přišlo hodně lidí a nebo počkej jestli nebude ještě jiný návrh?. Ale na Hradčanskou mi to jinak vyhovuje, protože tam pracuje mamka poblíž a to tam znám.

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
gwiber: ne!!! hady tam nenoste! ty nesnáším, já dárky radši nepotřebuju, hlavně že mám sám sebe.

gwiber
21. 10. 2004
Dát tip
a co žabičky???? Mám takový, co se z nich dělá šípový jed ;-)

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
gwiber: teď jsem si kontroloval na tipy a - nejsi zván, takže je to jedno

gwiber
21. 10. 2004
Dát tip
už jo?

Mahoney
21. 10. 2004
Dát tip

! Pozor ! * Tanečnice až z orientu! * * Tisíc slonů! * * Možná přijde i kouzelník * ! Vše v množství menším než malém !


Dero
21. 10. 2004
Dát tip
gwiber ... :o))))) Voloďo, jaká škoda ... v Praze budu týden předtím i potom, ale zrovna na Tvoje narozeniny ne - mrzí mě to, rád bych Tě poznal. :op

Zbora
21. 10. 2004
Dát tip
Jé, já miluju oslavy. Jak se někde něco slaví, hnedle se tam Zbora staví. Škoda jen že nejsem zván, že tip jsem nedal proklínám.

gwiber
21. 10. 2004
Dát tip
když sem ti tu dal tip, prozradíš nám, kdy že to bude?

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
jo a přineste někdo fotoaparát, protože ja nemám

gwiber
21. 10. 2004
Dát tip
já mám jeden na focení hadů, ale dyž mne tam nechceš, ...

Flammea
21. 10. 2004
Dát tip
To bude bezpochyby velkolepá party:)))Jen mě mrzí, že to mám do Prahy tak z ruky, protože tipa jsem dala, takže jsem zvaná:)No nic,tak ti alespoň pogratuluju takhle na dálku a k narozkám ti přihodím ještě tip za tvý geniální dílo:)))

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
Flammea: jo už mi poslali dva lidi vzkaz že přijdou a to je jen začátek, za týden jich bude už asi 50 (nebo 23)

Flammea
21. 10. 2004
Dát tip
Nebo třeba 28, toť otázka:)))

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
Jejda, tady se dějí věci. Voloďo, jako člen tvého fun klubu jsem doufámzván :-)))))))))))))))))))))))). No jo, ale kdy to bude?

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
noe: no asi v té hradčanské resturaci jak psal křídlo, tam mi to vyhovuje ale možná ještě jinde ale spíš tam. Bude to asi až večer, protože mám školu (tak asi v šetst večer nebo tak) V ten příští čtvrtek před volnem aby nebyli učastníci druhýden unavení.

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
Super, ve čvrtek můžu, jen to prosím nepřesuň na středu. To nemůžu. Nádražka Dejvice :-) Hutná volba.

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
radši mi to ale pište jako vzkaz s kým se má počítat, nebo to pošlete taky tomu křídlo, co chce objednává ten stůl aby věděl jestli se do toho podniku vejdeme nebo tak.

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
Noe1: Co je to za podnik? Doufám, že tam maji čisto!, ale jestli né tak já nejsem z pápěří a přežiju to

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
Tak já se závazně hlásím.

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
Neboj, takový pražský nadstandard ;-)

gwiber
21. 10. 2004
Dát tip
Já se taky hlásím.

JiKo
21. 10. 2004
Dát tip
Ani nevím esli sem ti dal tipa ale napsal sem o tobě báseň, tak to by na pozvánku mohlo stačit ne? :-)

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
noe: kruci ńěkdo posílá vzkaz někdo se hlásí tady, mám v tom gulymatiáš, já si to radši napíšu.. jiko: snad jo.., doufám, že byla aspoň na 5 tipů..

sk8ergirl
21. 10. 2004
Dát tip
Voloďo, ty mě bavíš :o)))))

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
ještě že ne gulagmatyáš :-) tak já ti ještě pošlu zprávu

Voloďa
21. 10. 2004
Dát tip
já už musím dneska odejít, dobrou noc a domluvte se s tim foťákem

sk8ergirl
21. 10. 2004
Dát tip
:-P

To je nářez....! :))) Noe, asi se tam uvidíme. Mám to naprosto živě před sebou: Hromada písmáků v nádražní restauraci se snaží přesvědčit postarší otrávenou servírku, že jakýsi Voloďa má narozeniny, a objednal dlouhej stůl. A ona spočine zrakem na těch bufetovejch stolcích, a nakonec si řekne, No co, zase další magoři, dyk je to tu furt... :)) Nicméně já to prubnu, asi. :)

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
sw: tož příplav, ne?

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
jasan

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
já myslím že čtvrtek

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
ale dala si Voloďovi aspoň jeden tip?????

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
swan: Voloďa udal tento údaj: Bude to asi až večer, protože mám školu (tak asi v šetst večer nebo tak) V ten příští čtvrtek před volnem aby nebyli učastníci druhýden unavení .

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
Blbá nejsi :-)

angel1
21. 10. 2004
Dát tip
Voloďko, dám ti ten tip, už jen kvůli šanci ti pomoct sfouknout tu svíčku.

child
21. 10. 2004
Dát tip
kdybych vole věděl že si neděláš lekraci tak bych voe přijel

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru