Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolotoč

13. 10. 2000
1
0
1631
Autor
Chlastáč

Text k písni.

Letím, letím čelem za svým nepřítelem. Letím, letím čelem za svým nepřítelem. Hrajíc si na muže letím, letím čelem na malé setkání se svým nepřítelem. Neměl jsem čas ho uvidět, neměl jsem čas s ním hovořit, neměl jsem čas s ním bojovat, jen jsem ho nenáviděl. Letím, letím čelem za svým nepřítelem. Letím, letím čelem za svým nepřítelem. Kolotoč se točí a visí u stropu ve velkém cirkusu bez času a věku. Matka chce zachránit syna z toho kolotoče, spadl tam on svrchu ze svých štastných roků. Není přivázaný, může spadnout dolů. Hrajíc si na muže letím, letím čelem na malé setkání se svým nepřítelem. A pak jsem ho uviděl a jsem s ním i hovořil, nato jsem s ním bojoval, pak jsem ho následoval. Už vím že nejsem muž, už vím že nejsem chlap, jsem jenom mladíček co má ze všeho strach. Jsem stejný jako on, letím, letím za ním, po tomto setkání sám se nenávidím. Kolotoč se točí a visí u stropu ve velkém cirkusu bez času a věku. Kolotoč se točí, točí, točí, točí...
Azraq
29. 12. 2003
Dát tip
No, text je zajímavý. Ne, opravdu se mi to líbí:-) Také nebudu rozebírat, šťourat se v nedostatkách takového textu je blbost a ztráta času - žádné nedostatky tady totiž nevidím:-) Oceňuji nápad. Ještě by mě docela zajímalo, jakou to má melodii.

Chlastáč
21. 04. 2001
Dát tip
blázen: Díky za uznání. Tato písnička vznikla poněkud neobvyklým způsobem. Nejdřív se mi zdál sen o velkém kolotoči. Pak, jak jsem pomalu procital, mě začaly napadat slova i s melodií. A když jsem se probral docela, tak jsem to zapsal. Normálně písničky neskládám. Toto je výjimka.

blázen
29. 03. 2001
Dát tip
Zvlášní, celkem mi to připomíná ZNC. Formální kritiky nepíšu navíc je to písnička, tak co :-). Nějak mě to oslovilo. Jo, ale nebudu to rozebírat. Prostě se mi to docela líbí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru