Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nálezy

15. 10. 2000
2
0
749
Autor
Lepitel

Lidé, bděte

Obstarožní giggolo potom vsedl na kolo a ujížděl do dáli, pohybuje pedály. **** Kose, tahej žížalu z hlíny pěkně pomalu. Ač má tělo plné hlíny, obsahuje vitamíny. **** Žižkove předrahý, ty slavná čtvrti, budu Tě vzpomínat až do své smrti. ****** Pod kamenem u lopuchu natrefil jsem na ropuchu. ****** Zdržel se zbytečných frází, když slečna vylezla z mlází. ****** Indické konopí? Dobře se s ním topí. Co je marihuana? Lék pro Dona Juana! ***** Kosatka veliká nemůže z rybníka. Přičiň se, Řehoři, ať už je zas v moři. ***** Vzdechl, padl pod břízky a vyklopil penízky. ***** V tom našem rybníce prohánějí se štiky, ba i černý úhoř, tlustý, veliký. ***** Sám uprostřed Moskvy dostal průjem z broskví. ****** Měl neblahé tušení, že ho čeká s touhle dámou sexuální vzrušení. ****** Venku se setmělo a já tam na dvoře, stanul jsem tváří v tvář ohromné potvoře. **** Lehká, cudná erotika potěší i sklerotika. **** Chodíce na obědy v menze, důchodci projídají penze. **** V kovárně kobylka kvičí, když horká podkova syčí. ***** Obecní kozel se snažil: tři vyschlé studánky svlažil. ****** Pročpak v té nejlepší chvíli pánové ztrácejí síly? Když je trápí podagra, nezabírá Viagra. *****
J
21. 10. 2000
Dát tip
Četla jsem Castanedu - je snad o tom 6. rýmovačka?

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
jo dobrej posudek akorát bych to prohnala šaraticí...už jsem jeden tip dala...vánoce nejsou každý den. čauky!

Mámalibor
16. 10. 2000
Dát tip
M O T O V I D L O ...jooo ta stará knedla, toho kluka svedla? Tobyl ten pražskej Žiškovák co tam chtěl dát šroubovák? Chudák, on se minul cíle a teď musí nosit brýle? Zrovna lezl do tramvaje, stoupnul vedle a přišlápl si je ! AJOUVEJS !!!

Albireo
16. 10. 2000
Dát tip
Některé z těch blbůstek jsou docela roztomilé.

Stínovlas
16. 10. 2000
Dát tip
To je blbůstek až moc! Určitě jsi měl použít místo "kobylka kvičí" spíše "kobylka řičí". Mě osobně se nejvíc zalíbilo tohle: "Kosatka veliká nemůže z rybníka. Přičiň se, Řehoři, ať už je zas v moři." :o)

papouch
16. 10. 2000
Dát tip
Sbírka nezávazných veršíků. Některé jsou úsměvné, dokonalé, bez chyb v rytmu a pod. Hodně jich je ale jaksi ošuntělých, kulhajících. Některé ale nestojí za nic. Každopádně ale doporučuju pokračovat!!! Předpokládám, že to jsou okamžité a zapsané nápady. Chtělo by to ale prohnat je několikerou autokritikou a ty slabší vyškrtat. Vyhnout se (jak já říkám) "profláklým" rýmům typu "sen / den", či "erotik / sklerotik". Snažit se, aby rytmus "šlapal" a nekulhal. Pak to bude perfekt. :-) Mně osobně se nejvíc líbila ta o tom nešťastníkovi v Moskvě, co se přejedl ovoce :-)) Přeju hodně a hodně nápadů !!

Slunce
15. 10. 2000
Dát tip
hodně hodně slabé

zirafka
15. 10. 2000
Dát tip
to je hned nekolik blbůstek... a mám pocit, jako bych některé z nich už znala

mimik
15. 10. 2000
Dát tip
jsou to nápady, které se sebou nesouvisí, to je škoda. Rýmovaní je ale veselé. Hází to na mě pocit nekomplexnosti

Koom
15. 10. 2000
Dát tip
Me to docela pobavilo:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru