Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"Bylo" (aneb víkend v Mostu)

15. 10. 2000
0
0
1729
Autor
Barka

:-)))))))))))).

Tak, právě teď jsem se vrátila. Ne, že bych měla touhu zasednout hned k počítači. To vůbec ne, ale donutila mě k tomu maturitní otázka, kterou bych měla zítra vypracovanou odevzdat. Mám úžasný pocit, tak jsem se chtěla trošku podělit. Něco z něj dát i Vám. Bylo pátek 13. a já se rozjela za kamarádem právě do Mostu. Bylo pátek 13. a musím konstatovat, že opravdu bylo. :-). Jak rozebrat pátek? No, bylo to .....krásné, kouzelné, divadelní. Bylo tam štěstí, pochopení, úsměv. Ale co bylo nejkrásnější, že to „Bylo“ nekončilo a pokračovalo. :-). „Bylo“ bylo i v sobotu. Vlastně bylo nádherné. Nemůžu říct, bylo krásnější, protože jak může být něco krásnější, když už je to tak moc krásné? Bylo navoněné, mokré, nehořlavé, pohodové, snídaňové, hudební, krémové, laskavé, poznávací, klíšťatové (:-)), nemocniční, čajové, borůvkové, masážní, vlakové, procházkové, remcavé, usměvavé. :-))))). A „bylo“ pokračovalo dál. Bylo nedělní „Bylo“. Bylo nádherně okouzlující. Začalo spavě a pomalu se propracovalo k probouzecímu. Potom bylo „Bylo“ dívací na druhou půlku „Bylo“, které neprobuzené se toulalo v krajinách spánku se sladkým opojením voňavého snu. O chvíli později zamrkalo „Půlbylo“ očima a potom bylo „Bylo“ masírovací, snídací, dinosauří, povídací, tvůrčí, bezinkové, vylívací, medové, omlouvací, Beethovenové a KOUZELNÉ. „Bylo“ bylo prostě jen proto, že bylo a takové jaké bylo, bylo vlastně strašně krásné.
Merle
01. 12. 2000
Dát tip
dobré... próza ti jde fakt slušně

Prokletí
28. 11. 2000
Dát tip
*B-a-v-v-M): nebyl jsem tam, ale ... pan Čapek by z toho měl radost, moc se mi líbístřídající se atributy toho pro Tebe tak nádherného dne ... jen "Beethovenové" mi připadá dost kostrbaté, jenže tady jde jen o pocit a u něj nějaká korekce asi není možná ... líbí m.

fox
30. 10. 2000
Dát tip
hmmmmm....zajímavé

Koom
19. 10. 2000
Dát tip
Cetl jsem to s usmevem na tvari:-)))

Bambulka
17. 10. 2000
Dát tip
asi tuším... Beethoven prozradil hodně:o) přeju sladkou pohodu:o)) JET: tak ten Ti můžu dát i já:-)... jen si nejsem jistá, jestli bys opravdu zavolal:o))

JiKo
16. 10. 2000
Dát tip
No nějak mi to nic neříká. Asi proto, že jsem tam nebyl a ty asociace jako "medově" atp nemám k čemu asociovat :-) Jo a myslím, že do děl by smajly asi moc neměly patřit

JET
15. 10. 2000
Dát tip
hmmmm, v Mostě to znám, neprozradíš mi telefon na toho tvýho kamaráda, taky bych potřeboval aby mi alespoň chvíli bylo masírovace, snídace, dinosauře, povídace, tvůrče, bezinkově, vylívace, medově, omlouvace, Beethovenově a KOUZELNĚ.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru