Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

čaj o páté

16. 10. 2000
0
0
2400
Autor
Merlin

piju čaj prý jasmínový v jedné nejmenované pražské čajovně vždycky jsem si myslela že jasmínový čaj mám moc ráda
Čajke
26. 05. 2002
Dát tip
jasmín taky moc nemusím:) zařazuji do klubu...

Merlin
24. 10. 2000
Dát tip
... já věděla, že tem prolog jsem měla napsat ... Jasmínový čaj mám moc ráda; ale ten, co jsem pila v oné čajovně, byl prostě ... no hnusný. Je to prostě kritika konkrétní, špatně uvařené konvičky čaje. To je vše. Je to o tom, že mi v tu chvíli bylo moc líto, že jsem si ho neudělala sama.

zámek
24. 10. 2000
Dát tip
.. asi tě někdo přemluvil .. nebo chtěl pomoci změnit tvůj pohled na čajovny .. přeju, aby bylo i nějaké příště .. a ta básnička ? .. ta se mi znovu moc líbí !!

JiKo
19. 10. 2000
Dát tip
čaj o páté Jediné co mě u toho napadá, je že děláme spousta věcí z nichž se opakováním stane tradice, která je nám jako železná košile až nakonec nevíme proč to vlastně děláme. Nicméně to není moc z obsahu poznat. Takže asi otázka: O čem to je?

Drakkan
17. 10. 2000
Dát tip
Po přečtení jsem si položil otázku o co vlastně jde. Napsat že je to o ničem nemůžu, protože mě to nutí na něco vzpomínat - nevím však na co (že by nostalogie ? P.s: jasmínový čaj nepiju :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru