Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Automatickej textík

07. 11. 2004
0
0
1475
Autor
CMax

Tak tohle je výsledek pár minut z hodiny matematiky. Je to takovej automatickej text, když jsem dával do vět slova, který mě jen tak naskákaly do hlavy. A výsledek je tady dole :)

Středa mrtě moc hodin a tak když se to dá celý do kupy sena tak se to tak ohryže do nekonečna a nezpůsobí žádné klimatické změny. A za pomocí regresivní terapie se banda utopenců sebere a neodrovná stoh cihel neodfouknutelných ventilačním systémem zelené barvy a vynořiv se z neodolatelných výšin veškerého blaha se automatizuje pokémonový míček z daní předplatitelského deníku námořníka Fiasy u stolu z mahagonového dřeva, jenž vznáší se od ucha k uchu nad ekologickými poruchami. Stádo slonů nezvladatelných klasickými hudebními nástroji umírá u napajedlové bažiny s touhou po poznání semestrální práce napodobené transcendentím stavem po dlouhé roky v náručí matky Přírody s pohádkovými draky absolutního zla. Pod úpatím zeleně zarostlé skály banda mořských víl naráží autonomní audiomodulátory o ztrouchnivělé brnění drahokamového trpaslíka s půllitrem jahodového piva nad druhým korbelem páchnoucího moku s uslintanou bradou mrzutého mezka, což ve skutečnosti znamená poplatky pro nehorázné lichvářství řezníka Tondy, po kolena namočeného do průšvihů okořeněných transylvánským vlkodlakem sestoupeným z neproporcionálních rovin existence.
Barunkaq
09. 11. 2004
Dát tip
...naše třídní poučka o tom, co to je automatickej text je...autor si něco frknul do žíly a pak psal...a ty jsi tady nejspíš přefrknul...

sallinka
09. 11. 2004
Dát tip
:))) nevim, jestli se mam vic smat tobe, nebo kritikam....

papouch
08. 11. 2004
Dát tip
pouze zbytečně zaplácnutý místo na disku bezcennejma nulama a jedničkama (

child
07. 11. 2004
Dát tip
k zblití

CMax
07. 11. 2004
Dát tip
:) - No, vypadá to trochu jako výsledek tý hry, jak se překládaj papírky, na který se vždycky píše přídavný jméno, podstatný jméno... atd. Inu - není to žádný umělecký dílo - ale je to zajímavý, jaký slova mi běhaj hlavou... a když to naskládám do vět... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru