Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

If I could

18. 10. 2000
3
0
974
Autor
Acynonyx

Tuto báseň jsem nesložil, ale obdržel jsem jí mailem. Naučil jsem se jí nazpaměť a myslím, že stojí za zmíňku. Je anglicky, ale snad si někteří počtou. Chtěl bych ji věnovat 16 američanům, které jsem poznal tohle léto.

If I could catch a rainbow I would do it just for you, and share with you its beauty on the days you're feeling blue. If I could build a mountain you could call your very own, a place to find serenity a place to be alone. If I could take your troubles I would toss them into the sea, but all these things I'm finding are impossible for me. I can't build a mountain or catch a rainbow fair, but let me do what I know best be a friend who's always there.
Najkrajsia
25. 01. 2005
Dát tip
tip

Saša
24. 10. 2000
Dát tip
Bambulko, každý jazyk je nádherný a básničky v nich psané jsou prostě nádherné ... jen jim rozumět ...

Beruška
18. 10. 2000
Dát tip
Docela dobry.Miluju basnicky, a ty v angline maji svy kouzlo.Diky za ni.(Tip)

Cody
18. 10. 2000
Dát tip
Hm dobrý, škoda že anglicky neumim...

Miracleion
18. 10. 2000
Dát tip
Dám tip mně neznámému autorovi s tím, že konec je nádherně poetický a krásně uzavírá báseň.

Bambulka
18. 10. 2000
Dát tip
If I could, I would... But I can´t I´m just a man... (but can I wish for more?) angličtina je nádhernej jazyk, a básničky v ní psané jsou prostě krásnýý...všimnuot si kolem sebe opravdovýho přítele je někdy stejně důležité jako všimnout si těch darů přírody... poděkování i Tvým přátelům!:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru